Актуално В програмата

Графа, Прея и Печенката гостуват на „България търси талант” четвъртък, 15 май от 21.30 часа

Добави коментар

Кой от участниците в „България търси талант”, ще спечели най-много зрителски гласове, ще стане ясно в четвъртък от 21.30 часа.

Петият полуфинал на „България търси талант”, излъчен на 12 май, се открои от последните няколко концерта с подбора и изпълненията на талантите, които показаха на строгото жури, че не само са чули, но и са способни да реализират техните препоръки.

Още с първото изпълнение на Тереза Георгиева, социалните мрежи бяха заляти с изключително позитивни коментари и окуражаващи послания, които продължиха до края на шоуто. Над 8 000 гласуваха в интернет  на страницата на шоуто още по време на живото предаване, а близо 15 000 интернет потребители следяха събитията в шоуто чрез  talant.btv.bg.

Кой от участниците, обаче, ще спечели най-много зрителски гласове, ще стане ясно утре вечер от 21.30 часа.

И докато талантите се борят за любовта на феновете на сцената, зад кулисите те стават приятели. Доказателство за това са отпадналите от шоуто момчета от U Move, които подкрепиха царицата на индийските танци Тереза Георгиева и станаха част от нейното изпълнение в понеделник вечерта. От останалите участници в живото предаване в понеделник най-силен интерес зад сцената имаше към Бейхайдин Симеонов и Константин Кучев. Докато попинг чудото танцуваше, Косьо забавляваше екипа и талантите с други свои авторски парчета, носещи необичайните имена   „Сандвич с антибиотик”, „Радиацията” и други.

България търси талант

И докато Талантите тръпнат в очакване на зрителското решение кой от тях ще си осигури място на финала на сцената на шоуто ще се качат Графа, Прея и Печенката, които ще забавлява зрителите в залата и феновете на шоуто.

Ще има ли и други изненади на сцената на шоуто на „България търси талант” предстои да стане ясно утре вечер от 21:30 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя