Актуално В програмата

Графа открадна от Камелия изключителен талант след драматичен двубои в „Гласът на България“

Добави коментар

Поп звездата Мария Илиева влезе в ролята на помощник-треньор на Поли Генова в една от музикалните битките

Трети епизод от вокалните двубои в най-гледаното музикално риалити „Гласът на България“ предложи на зрителите на bTV титаничен сблъсък на таланти и приключи със запомняща се бикта между най-добрата приятелка на Симона Загорова – Никол Тодорова, и Ягода Тренева, която на „Кастингите на тъмно“ трогна зрителите с историята за загубата на своите родители. Двете певици показаха талант и сила за победа с уникалното си изпълнение на баладата на Beyonce „Runnin'“. На пръв поглед равностойната битка помежду им завърши с победа за Никол, която според треньорите през цялото време имаше лек превес над конкурентката си.

 

Добави описание

 

Решението на техния треньор  Камелия за малко да остави вън от шоуто бившата хористка на БНР Ягода, тъй като първоначално нито Поли, нито Графа пожелаха да натиснат бутона за кражба, въпреки положителните си коментари за представянето й. Обратът настъпи в момента, в който разплаканата Ягода вече напускаше сцената. Тогава почти едновременно и двамата треньори натиснаха бутона „искам те“, което върна 26-годишната певица обратно на сцената и водещите Pavell & Venci Venc’. Ягода избра да продължи към супер битките в отбора на Влади Ампов, за когото това бе последната възможност за кражба на участник от друг треньор.

 

Добави описание


В неделя вечер мястото си в тима на Графа успя да запази и дуетът Яна и Габи, след като бяха предпочетени от своя треньор пред 15-годишната Симона Захариева, която от своя страна получи шанс да продължи състезанието в отбора на Иван Лечев. Ветеранът в журито реши да се възползва от втората си кражба в лицето на гласовитата Симона и така приключи с възможността за други трансфери.


Поли Генова все още има възможност за една последна кражба, след като реши да даде втори шанс на Александър Савов, а другият ѝ избранник бе актьорът Момчил Степанов, който успя да се възползва възможно най-пълноценно от съветите на Мария Илиева, която се появи по време на репетиците като помощник-треньор на Поли Генова и даде професионалните си съвети на дуета Момчил Степанов и рокаджийката Мария Костадинова. Двамата кандидати за музикална слава представиха две песни в едно - първата, която е колаборация между Мария и Графа, и втората - отново парче на Илиева, но този път писано от Влади Ампов. Още на репетициите Мария Илиева остана доволна от интерпретацията им и беше убедена, че участниците ще се справят с емоционалния заряд на песните.

 

Добави описание


В отбора на Камелия две дами успяха да извоюват местата си за следващия етап. Това са опитната Милена Коста и двойничката на Адел - Никол Тодорова. Фолкзвездата също не се е възползвала още от втората си кражба.


Следващата неделя предстои и финалната фаза на вокалните двубои в „Гласът на България“, след което участниците и техните треньори продължават борбата за място на финалите в още по-напрегнатия етап от състезанието – „Супер битки“.


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"