Актуално Други

Графа е първият треньор в новия сезон на „Гласът на България”

Добави коментар

През 2017 г. с четвърти сезон в ефира на bTV ще се завърне най-успешното музикално шоу у нас и по света - „Гласът на България”.

През 2017 г. с четвърти сезон в ефира на bTV ще се завърне най-успешното музикално шоу у нас и по света - „Гласът на България”. Записванията започнаха в официалния сайт на предаването glasat.btv.bg, а вече са ясни и датите, и местата, на които екипът ще проведе предварителните прослушвания. Желаещите да спечелят титлата „глас на България”, наградата от 50 000лв. и договор с водеща продуцентска компания могат да се явят на следните места:


27 и 28.11 – Студио 5, НДК
30.11 - х-л "Аква", Варна 
30.11 - х-л "Аква", Бургас 
2.12 - х-л „Болярски”, Велико Търново
2.12 - Дом на културата "Борис Христов", Пловдив
4.12 – Студио 5, НДК


Тази година освен солови изпълнители, форматът ще изненада своите фенове и с възможността да участват дуети. Телевизионното излъчване ще започне с кастингите "на тъмно”, в които външният вид и поведението на кандидатите ще останат скрити за четиримата звездни треньори. Гласът на кандидатите е единственият критерий, по който те ще бъдат първоначално селектирани. В случай че по някаква причина желаещите да станат следващия глас на България не са попълнили предварително електронния формуляр, то те могат да се явят на предварителните прослушвания и в някой от дните на тяхното провеждане.


В търсене на новия „глас на България” като един от треньорите ще се впусне и Владимир Ампов – Графа. Един от най-успешните и популярни изпълнители, и музикални продуценти у нас, ще седне на въртящия се стол в шоуто и ще бъде в компанията на още трима популярни у нас музиканти. Всеки един от тях носи отговорност за представянето и успеха на определена група от талантливи певци, които ще се състезават за победата в единствено по рода си изцяло позитивно музикално шоу у нас.


Треньорите са фигурите с най-ключова роля в „Гласът на България”. Те ще имат отговорната задача да изберат своите фаворити измежду всички кандидати, стигнали до етапа на кастингите „на тъмно”. Всеки треньор ще се запознае със своите фаворити едва след като ги е избрал само по слух. Треньорите ще участват в състезанието наравно със своите таланти, като ги подготвят, обучават и подкрепят по време на цялото състезание. В кастинг кампанията за шоуто се включиха и звездите Съли Ерна и Дзукеро, които отправиха своите послания към бъдещите участници в шоуто. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"