Актуално В програмата

„Господарите на ефира“ се преобразяват в Take That в „Като две капки вода“

Добави коментар

В понеделник вечер, от 20.00 ч. по NOVA „Като две капки вода“ ще посрещне „Господарите на ефира“ – Геро, Ненчо, Мария Игнатова и Малин Кръстев.

 В понеделник вечер, от 20.00 ч. по NOVA  „Като две капки вода“ ще посрещне „Господарите на ефира“ – Геро, Ненчо, Мария Игнатова и Малин Кръстев. Забавните водещи ще влязат в обувките на култовата от 90-те момчешка банда – Take That.

 

„За първи път четиримата ще се съберем за общо изпълнение на сцената. Take That са изключително благодатни за имитация, така че ще се получи страхотен купон!“, сподели победителят от третото издание на „Като две капки вода“ – Ненчо Балабанов, който шеговито допълни, че ще се опитат да създадат нова boy група.   

 

Добави описание

 

“ДесиСлава е истински хамелеон! По време на репетициите успя да пресъздаде пълния с емоции поглед на Сюзън Бойл, който е най-важният елемент във въздействащите ѝ изяви“, разказа преподавателят по актьорско майсторство в шоуто Милица Гладнишка.

 

Утре вечер популярната певица ще изпълни оперета, с която 56-годишната дама спечели публиката на британски музикални формат преди няколко години. Основните задачи на ДесиСлава ще бъдат специфичната стойка и обрано поведение, съчетано с „говорещите очи“ на Сюзън.

 

Люси Дяковска е посветила подготовката си на танци с изучаване на туърк и други характерни движения за R&B звездата Ники Минаж.Певицата ще се преобрази в разноцветната и провокативна дива с парчето Hey Mama.

 

Провокация и оригинална поява ще бъдат част от имитацията на Миро като израелската звезда Дана Интернешънъл. Актрисата София Джамджиева работи върху гласа си с народни песни за образа на Деси Добрева, а Башар Рахал упражнява римите на Rag’N Bone Man с обемен костюм, който ще го придружава на сцената на шоуто. Ваня Джаферович ще опита вкуса на балканските ритми в образа на Ален Исламович от рок групата Bijelo Dugme, а Михаела Маринова ще се появи обгърнава в розовия пух от хитовото парче на Era Istrefi – Bonbon.


Как ще се справят участниците в деветия лайв на шоуто за преобразявания? Кой ще бъде новият победител за вечерта? – ще разберете в „Като две капки вода“, утре вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Звездно жури в „Като две капки вода за всяко дете“

Любимото шоу „Като две капки вода“ връхлита в ефира на NOVA