Актуално В програмата

„Господари на ефира“ празнуват 11-ти рожден ден с гост-звезди

2 коментара

Цялата седмица между 24-ти и 28-ми март, популярното шоу ще бъде водено от гост-звезди. За втори път в историята си „Господарите“ канят популярни и любими лица да заместят титулярите на предаването.

Цялата седмица между 24-ти и 28-ми март, популярното шоу ще бъде водено от гост-звезди. За втори път в историята си „Господари на ефира“ канят популярни и любими лица да заместят титулярите на предаването. Празничните броеве стартират в понеделник, с ударна доза красота и професионализъм в лицето на Калин Врачански и Никол Станкулова. Във вторник пък ще застъпят двама корави мъжаги – Юлиан Константинов и Андрей Слабаков. Ексцентричният режисьор за втори път приема поканата на продуцента Джуди Халваджиян да влезе в ролята на водещ на неговото шоу.

На 31-ви март, когато пък е рожденият ден на „Господари на ефира“, екипът ще отбележи празника с вътрешно тържество, след като за 10-тия си рожден ден „Господарите“ направиха едно от най-грандиозните партита.

Според продуцента Джуди Халваджиян „за нас най-голямото постижение за тези единадесет години е това, че имаме обичта и доверието на хората. И то във време, когато доброто име и доверието в нашата държава са все по-дефицитни. Още един повод за гордост е фактът, че оцеляхме и се развиваме цели 11 години, а в това време се появяваха и изчезваха някои добри и не толкова добри имитации на нашето шоу.“

Още кои любими и популярни лица ще поемат щафетата като водещи на „Господари на ефира“ идната седмица, предстои да разберем.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господари на ефира

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

Празнична програма - какво ще дават по NOVA?

Васил Василев-Зуека и Ненчо Балабанов за първи път заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека отново заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно