Актуално В програмата

Горещата красавица Кейт Бекинсейл тази събота в “Като на кино”

Добави коментар

Невероятната актриса и красавица Кейт Бекинсейл е гост в „Като на кино” тази събота от 18:00 ч. по bTV Cinema.

Невероятната актриса и красавица Кейт Бекинсейл е гост в „Като на кино” тази събота от 18:00 ч. по bTV Cinema. Британката, която от години е изградила успешна кариера в Холивуд, разказва откровено за началото, за мечтаните роли и си припомня някои от по-неуспешните си прослушвания.

„Когато започнах да правя филми с големите студия, току-що бях родила бебето си и за мен това всъщност беше преживяването, което ме промени най-много", разказва Кейт. "И да правя филми се нареди някакси на второ място, не беше най-важното за мен в този момент, аз бях в балона на семейството и детето си, и не го преживях толкова стресиращо, колкото ако бях съвсем сама”.

В ролята на кореспондент на предаването влиза експертът по бойни изкуства, който от години живее и работи в Лос Анджелис – Антон Касабов. Той успява да разпита актрисата и за трудностите в правенето на каскадите на новия ѝ филм „Подземен свят: Кървави войни”.

 

Добави описание

 

Гости в студиото са актьорът Валери Йорданов и катерачът Емилиян Колевски, участвал в правенето на каскадите на холивдуската продукция „Критична точка 2”.

 

Добави описание

 

Емилиян ще помогне и в много ефектното начало на предаване като ще спусне водещата Стаси Кара с въже от тавана на студиото. Тримата ще гледат заедно и историята на българската акробатка Делка Ненкова, която живее в Холивуд и сбъдва мечтата си да участва във филми. Ще надникнат и за кулисите на дългоочквания филм на Том Форд „Хищници в мрака”, като ще чуят какво има да разкаже за филма самият Джейк Джиленхол.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като на кино

Весела Бабинова е водещ на „Като на кино“ тази събота

Стефан Денолюбов е водещ на „Като на кино“ тази събота

Яна Титова ще е водещ в „Като на кино“

„Като на кино“ се завръща в нов формат от 8 септември

Асен Блатечки тази събота в „Като на кино“