Други

Горещ кубински модел играе главната роля в „Италианската булка”

0/5

Горещ кубински модел играе главната роля в „Италианската булка”

Родената в Куба 30-годишна красавица Ливия Брито изпълнява главната роля в серала „Италианската булка”, който bTV излъчва всеки делничен ден от 15:00 ч.

 

Ливия е дъщеря на актьор – Роландо Брито Родригес, и балерина –  Хертрудис Пестана. През 2000 г., заедно със семейството си, се премества в Мексико. Там баща ѝ отваря ресторант с кубински ястия. Ливия работи там като сервитьорка, а по-късно и като модел, за да плати обучението си по бизнес администрация. Представителка е на Мексико на конкурса за красота Reina Mundial del Banano през 2009 г., класира се втори и взима титлата „Мис Фотогеничност”.

 

Добави описание

 

По-късно Ливия се записва в школата на Телевиса – CEA. През 2010 г. дебютира в теленовелата „Триумф на любовта“. Следват още участия в тв сапунки и шоу програми, играе в театъра, както и в два филма. В „Италианската булка” получава втората си главна роля, партнирайки на Хосе Рон, Енрике Роча, Найлеа Норвинд и Фернандо Айенде.

 

Добави описание

 

В сериала Ливия е в образа на Фиорела Бианки – млада италианка, романтичка и мечтателка, която обаче издържа цялото си семейство. Загубила е майка си още като малка, баща й Марио има здравословни проблеми, а сестра й Джана – сърдечен порок. Цялото семейство живее в една стая, което измъчва Фиорела, защото иска да предложи на близките си нещо по-добро. Тя работи много, но не може да си позволи по-добри условия.

 

Добави описание

 

Фиорела мечтае за красива сватба с годеник, който не познава.  Веднъж, докато се прибира от работа, тя среща млад мъж на улицата, надявайки се бъдещият й съпруг да е поне толкова красив.

 

Добави описание

 

Един ден Фиорела е уволнена от работа и когато се прибира у дома, заварва баща си в много тежко състояние. Марио умира, но преди това е помолил свой приятел в Мексико - Виторио Драгоне, да се погрижи за двете му дъщери. Виторио се съгласява при условие, че Фиорела се омъжи за него. Фиорела получава писмо от Виторио, в което обаче той е сложил своя снимка отпреди 30 години. Без работа и с болна сестра, Фиорела решава да приеме условието на Виторио и двете заминават за Мексико.

 

Добави описание

 

В Мексико, след серия инциденти, Фиорела и Джана не успяват да намерят къщата на Виторио. За да се издържат, Фиорела започва работа при Таня. Годеник на Таня е Педро – мъжът, когото Фиорела е видяла в Италия. Семейството на Педро е много опасно, богато и властно, а парите им са натрупани от множество престъпления. Когато Фиорела попада в имението на Педро, разбира тайна, която променя живота й завинаги...

 

Сериалът е адаптация на аржентинска теленовела Muchacha italiana viene a casarse от 1969 г., на мексиканската новела със същото име от 1971 г. и на сериала Victoria от 1987 г.

Още за Италианската булка

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg