Актуално В програмата

Голямата полската режисьорка Агнешка Холанд – тази събота в „Като на кино”

Добави коментар

Предстои и последната среща с актьорите от сериала „Живите мъртви” – Джош Макдърмит, Остин Амелио и Том Пейн

Полската режисьорка Агнешка Холанд ще бъде специален гост в предаването „Като на кино” тази събота, 15 април от 18:00 ч. по bTV Cinema. Тя ще разкаже за най-новия си филм „Следи”, както и за живота си в Лос Анджелис, където режисира епизоди в част от най-популярните американски сериали. Сред тях са „Къща от карти”, „Наркомрежа” и „Аферата”.

 

Холанд ще сподели и за работата си с популярните режисьори от полската школа Анджей Вайда и Кшиштоф Зануси, и дали някога би снимала филм за комиксовия гигант „Марвъл”. Кариерата ù в киното започва с асистент-режисьорска позиция при Зануси, а след това Вайда става неин ментор. Холанд пише няколко сценария заедно с Вайда, които той заснема – „Без упойка” (1978), „Дантон” (1983), „Корчак”(1990). Агнешка Холанд  има номинации за „Оскар” и за „Златен глобус”.

 

Добави описание

 

Гост в студиото ще бъде актьорът Васил Драганов от обичания сериал „Столичани в повече”. Двамата с водещата ще опитат да произнесат известни филмови реплики с различни гласове.

 

Добави описание

 

В „Като на кино” предстои и последната ексклузивна среща на водещата Стаси Кара с актьорите от сериала „Живите мъртви” – Джош Макдърмит, Остин Амелио и Том Пейн.

 

Ще разберем и повече за поредния нов филм от поредицата „Бързи и яростни”, който излиза на голям екран у нас от 14 април.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като на кино

Весела Бабинова е водещ на „Като на кино“ тази събота

Стефан Денолюбов е водещ на „Като на кино“ тази събота

Яна Титова ще е водещ в „Като на кино“

„Като на кино“ се завръща в нов формат от 8 септември

Асен Блатечки тази събота в „Като на кино“