VIP Brother

Големият финал на VIP Brother 2016 – утре вечер, 20.00 часа по NOVA

0/5

Големият финал на VIP Brother 2016 – утре вечер, 20.00 часа по NOVA

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, един звезден участник ще напусне състезанието, само ден преди големия му финал утре, заемайки шестото място. След два месеца, прекарани в пълна изолация, звездите стягат редиците си за бляскав финал, а той ще бъде пълен с изненади, какъвто беше и целият юбилеен сезон. Кой е събрал най-малко подкрепа от зрителите и каква ще бъде реакцията на звездите от поредния шок, който ще им поднесе Big Brother довечера, предстои да разберем.

 

Добави описание


След 60 дни, прекарани в най-известната Къща, тази вечер Съквартирантите ще си поискат прошка. За времето, прекарано заедно те изживяха цяла палитра от различни емоции, изградиха приятелства и водиха жестоки битки, а днес е време да останат насаме със себе си и да послушат вътрешния си глас. Всеки от финалистите ще се изправи пред останалите, за да поиска прошка от тези, които смята, че е наранил или обидил. Ще бъдат ли докрай искрени звездите и има ли такива, които мислят, че са безгрешни към групата, ще разберем довечера от 20.00 часа по NOVA.

 

Добави описание


След напускането на Вальо Михов, който зае почетното седмо място в състезанието, страстите и емоциите отново ще вземат връх. Само няколко часа след прошката, неразбирателствата ще завладеят Къщата и двата лагера ще изберат тоталното разделение пред това да изгладят нещата помежду си.

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg