Актуално В програмата

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Добави коментар

5-ма супергерои, алигатор и видри във финалната Битка на Къртицата 2

Две разтърсващи Битки, последни елиминационни сблъсъци и истината за Къртицата ще взривят финалното живо предаване на Къртицата 2, което започва точно в 17.30 ч. по TV7.

Виктория ДжумпароваСлед снощният зрелищен епизод и общ елиминационен тест, последната оцеляла жена - Виктория Джумпарова, напусна Базата завинаги и пожела успех на силната мъжка петорка.

ММА боецът Георги, волейболната звезда Евгени Иванов – Пушката, топ-охранителят Емил Каменов, актьорът Александър Сано и художникът-инженер Костя Воротнюк се превърнаха в героите на вечерта, а днес за последен път ще премерят сили в битка за голямата награда в Къртицата 2.

Над 180 000 лв. ще станат притежание на един от тези достойни мъже, а истината за Къртицата ще бъде част от кулминацията на най-мащабната риалити игра в ефира на България.
В снощното предаване, зрителите видяха зловещия инцидент от катапулта, при който пострада Ивайла Бакалова.

Водещите Иван и Андрей посетиха оперираната Мис България 2001 в болница Софиямед, за да разберат къкво е състоянието й. Ивайла сподели, че въпреки преживяното се чувства добре, няма да води съдебни битки и приема инцидента като малшанс. Бакалова призна, че тя не е Къртицата.

Днес наживо от Арената, супергероите ще преодоляват 12-метрови греди, наредени на разстояние 1.20 м една от друга. Ще се справят ли с катеренето и опасните скокове петимата оцелели мъже и кой ще се провали още на първата Битка – предстои да видите след няколко часа.

Финалната Битка ще бъде екстремно изпитание в огромен аквариум, където всеки участник ще бъде заключен в компанията на алигатор, видри, риби и водни гризачи. 10 ключа, ще бъдат залог за измъкването на Заселниците от жестокия капан, който постепенно ще се пълни с вода.

До момента, благотворителната кауза с ръчно рисуваните тениски на супергероите е събрала над 4000 лв. Верният пловдивски фен на Бориса – Иво, поведе класацията за най-щедър купувач и благодетел, като откупи нарисувана от топ-модела тениска за 1000 лв.

Тази вечер, зрителите и финалистите ще видят най-доброто от 12-те Битки и 12-те Предверия в Къртицата 2. Всички отпаднали до момента участници в разтърсващото риалити ще присъстват в студиото. През цялото време, зрителите ще могат да гласуват за предполагаемата Къртица, а техния вот ще бъде определи и големия победител в играта.

Големият финал на Къртицата 2: Разтърсване започва точно в 17.30 ч. по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2

Ивайла Бакалова с тежка фрактура на крака в Къртицата 2