В програмата

Герой попада между живота и смъртта в новите епизоди на "Откраднат живот: Кръвни връзки"

0/5

Герой попада между живота и смъртта в новите епизоди на "Откраднат живот: Кръвни връзки"

 На границата между живота и смъртта ще попадне един от главните герои в предстоящите епизоди на „Откраднат жвиот: Кръвни връзки“. Събитията в болницата ще ескалират и един от лекарите ще се сблъска с най-големия риск в живота си – кой е той и каква е причината за граничната ситуация, зрителите ще научат в новите епизоди тази седмица, от 20:00ч. по NOVA.

 

Добави описание

 

Напрежението около разкритите кръвни връзки на доктор Табаков ще завладее доктор Огнянова, която ще започне открита война с доктор Грънчарова. Отношенията им ще рефлектират върху останалите лекари, които няма да останат безучастни в историята и междуличностните отношения. Доктор Стилянова и доцент Захариев ще се изправят пред нови истини, които ще поставят на изпитание връзката им. 

 

Добави описание

 

Междувременно в Съдовото отделение ще се появи нов лекар, който ще събуди съмненията на доцент Мазов и доктор Хинова за задкулисната намеса на професор Гочева. Влошеното здравословно състояние на Евгения ще я провокира да се запита дали не е време да се обади на Алекс и Калин и да потърси подкрепа от най-близките. Бъдещето на „Св. Анастасия“ отново ще бъде поставено на карта – докато доктор Тасев подготвя документите за ключова среща в Министерството, телефонно обаждане ще промени ситуацията за лекарския екип.

 

Кой от лекарите ще попадне в критична ситуация? Какво ще се случи със „Св. Анастасия“? – зрителите ще разберат в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“.


Не пропускайте „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg