Актуално В програмата

Гери-Никол и Борислав Захариев ще провокират публика и жури в шести сезон на „Като две капки вода“

Добави коментар

R&B певицата и актьорът очакват с нетърпение старта на шоуто на 26 февруари

Гери-Никол и Борислав Захариев ще внесат провокация в звездния състав в новия сезон на „Като две капки вода“. Българската R&B дива ще разкрие в нова светлина своя артистичен потенциал, оставяйки за кратко познатото амплоа на екстравагантна изпълнителка. Двамата ще се присъединят към Софи Маринова и Иван Юруков, които са сред обявените участници.

 

“Много се радвам, че ще бъда част от предаването „Като две капки вода”. Обичам да предизвиквам себе си и да се развивам в различни сфери. Досега винаги съм пресъздавала образите на други изпълнители, които са ме вдъхновявали, като съм пречупвала изпълненията през моята призма, представяла съм ги по свой начин, докато в този формат трябва да е точно обратното. Трябва да се превъплътя напълно в другия образ, да се слея с него.Това за мен е голямо предизвикателство, но и възможност да покажа себе си в друга светлина“, споделя Гери Никол, която очаква пъривия лайв на шоуто, за да изненада себе си и всички останали. 

 

Добави описание

 

„Радвам се ,че три месеца ще бъда част от екипа на шоуто и смятам да дам всичко от себе си за да радвам зрителите. Като дебютант в работата си с Маги Халваджиян мога да кажа,че за мен ще бъде чест да работим заедно. Пожелавам успех на всички участници,както и на мен и нямам търпение шоуто да започне!“, споделя Борислав, който следи предаването още от първото му издание. 

 

Актьорът, който нашумя с образа на Боби Турбото, ще се впусне в 13 образа, изправяйки се пред изкушаващото за всеки артист предизвикателство – сцената на „Като две капки вода“. 


Не пропускайте старта на култовото шоу на 26 февруари от 20:00ч. по NOVA.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Звездно жури в „Като две капки вода за всяко дете“

Любимото шоу „Като две капки вода“ връхлита в ефира на NOVA