В програмата

Гергана е първият отпаднал участник във „Фермата“ 4

0/5

Гергана е първият отпаднал участник във „Фермата“ 4

Богатата наследница Гергана Илиева загуби първата елиминационна битка в четвърти сезон на „Фермата“. 31-годишната софиянка отпадна от шоуто след като загуби на Арената за дуели срещу Росица от Лондон с 3:8 точки.

 

Добави описание


Като втори избран дуелист, внучката на последния началник на УБО – ген. Георги  Милушев, имаше правото да разпредели точките за победа във всяка от битките, но това не й помогна да спечели двубоя, в който успя да удържи победа само в една от четирите битки.

 

Добави описание

 

„Желанието ми беше да покажа на близките ми на какво съм способна. Изключително много съжалявам, че напускам сега играта“, коментира загубата си Гергана. 

 

Нейното излизане и победата на избралата да живее в Лондон - Росица бележи и първата победа на Арената за отбора на емигрантите. Напълно убедена в успеха си, Роси се закани, че ще стане първата жена победител във „Фермата“ и дори се разплака, когато видя съпруга си във видеата с послания от близки, с които продукцията изненада двете дуелистки преди началото на състезанието.

 

Добави описание

 

След първия женски сблъсък на Арената, двата отбора успяха да забравят съперничеството и заедно отпразнуваха края на дуела с песни. През това време Гергана изпълни последната си задача във „Фермата“ – да напише прощално писмо, в което  да посочи кой според нея е най-достоен за фермер на седмицата. Според правилата на шоуто този сезон нейното решение няма еднолично да определи следващия седмичен шеф на стопанството. За тази позиция ще се борят трима – Росица, като победител в дуела, посоченият от Гергана в прощалното й писмо, и най-подходящия за тази позиция, според вдъхновителя Йордан Йовчев.

 

Кой ще наследи Георги като седмичен господар на стопанството, ще стане ясно след специална церемония и битка между двама претенденти тази вечер в 21 ч. по bTV.

Още за Фермата

02:50
28.05.2019
Куантико - втори сезон Оуен обучава стажантите във Фермата на интензивни техники за разпит и дава инициативата в ръцете на новобранците, като сяда на стола за разпити. В това време Шелби влиза под прикритие.
04:10
28.05.2019
Куантико - втори сезон Във Фермата Лидия и Оуен обучават групата за необходимостта от лъжата и прекъсването на близките взаимоотношения. Това устройва Алекс, която се чувства лично и професионално откъсната от Раян. В бъдещето Алекс и екипът опитват да ун
10:50
30.05.2019
Бен 10 - Фермата на Оживаго

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg