В програмата

Георги Низамов:"Участниците влизат по-лесно в далечни от своето амплоа образи"

0/5

Георги Низамов:"Участниците влизат по-лесно в далечни от своето амплоа образи"

Магията на актьорската игра и вокалната имитация в „Като две капки вода“ разкриха в  "Здравей, България" педагозите Георги Низамов и Етиен Леви.

 

„В рамките на няколко дни след Бутона трябва да сме готови с концепцията за новите образи. За участниците са много по-благодатни образи, които са далече от самите тях – тогава имат възможност да бъдат актьори и да изградят съвсем различен образ. Пример за това е изпълнението на Мария Илиева като Софи Маринова, която е изпълнител с много различно амплоа. Затова и образът беше невероятно успешен!“, разкри преподавателят по актьорско майсторство Жоро Низамов. 

 

Двамата споделиха, че по време на подготовката са в непрестанна връзка помежду си, както и с хореографа Алекс Енева.

 

„За седми сезон съм в този формат – той е много любим за мен! В повечето случаи имитацията няма нищо общо със специфичния глас на участниците, а подготовката отнема много време. През годините сме се събирали да репетираме дори и на Великден. В този сезно всички са певци – това им помага да разберат по-бързо как да се случи промяната в гласа. Най-важното е да бъдат освободени, да не позволяват на интелигентността да им пречи и да изпадат в самонаблюдение и критика към своя образ. С образа на Папи Ханс, Милко Калайджиев доказа, че е един изключително широко скроен човек, който приема предизвикателствата – ценно е да има плавно преинаване през стиловете на поколенията“, разказа вокалният педагог на шоуто Етиен Леви. 


След кратка пауза, на 6 май зрителите ще видят Петя Буюклиева като Алла Пугачова. Бутонът на късмета предизвика Папи Ханс да се преобрази в Енрике Иглесиас, а Милко Калайджиев ще се изправи пред най-гголямото си предизвикателство в шоуто с Лили Иванова. Дичо ще изпее едно от култовите парчета на U2, а Мария Илиева ще бъде Веска Сидерова. Стефан ще се впусне в една от незабравимите балади на Селин Дион, а Деси Добрева ще се запознае с творчеството на The Weeknd. Победителката за вечерта ТИТА ще избира между Ерос Рамацоти и Шер за имитацията звездния дует.


Не пропускайте „Като две капки вода“ на 6 май от 20:00ч. по NOVA.
 

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg