Актуално Какво ще се случи...

Георги Мамалев със загадъчна роля в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Добави коментар

Поредни две популярни лица ще видим тази седмица в романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“.

Поредни две популярни лица ще видим тази седмица в романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“. Звездата от „Оркестър без име“ и голям български актьор - Георги Мамалев, ще влезе в ролята на загадъчния Константин, който ще се запознае с баба Марго в казиното, в търсене на голямата печалба.

 

Добави описание

„В следващите епизоди ще има интересно развитие между двамата, но мога да открехна, че Маргото ще се влюби“, споделя продуцентът и режисьор на романтичната комедия Димитър Гочев.

 

Добави описание


Освен Мамалев, тази седмица в „Ние, нашите и вашите“ ще се включи и една от звездите на хитовия тийн уеб сериал „Не така, брат!“ – Надя Петрова. Тя ще бъде гост на ресторанта на Марин (Христо Мутафчиев), чиято стратегия в безмилостната конкуренция е привличането на популярни лица. 

 

Добави описание


В епизодите на  „Ние, нашите и вашите“ тази седмица от 21:00 ч. по NOVA, ще видим раздялата между Деси и Кристиян, както и първата целувка на Ека. Именно тя ще провокира Митко окончателно да отпътува за Швеция. Светла ще изгони Цецо, на когото ще се наложи да спи в колата си в сервиза, а отношенията между Лили и Христо също ще претърпят поредна промяна. Какво ще се случи между баба Марго и загадъчния Константин и ще се разделят ли семейство Иванови, ще разберете в предстоящите епизоди на романтичната комедия в сряда и четвъртък.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ние, нашите и вашите

Приключиха снимките на „Ние, нашите и вашите“

Онлайн сензацията Мона разрешава тийн проблеми в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Водещата Джуджи с роля в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Христо Мутафчиев със специална роля в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

DARA влиза в „Ние, нашите и вашите“