В програмата

Георги Коритаров и Петко Георгиев с рубрика в ”120 минути”

0/5

Георги Коритаров и Петко Георгиев с рубрика в ”120 минути”
Георги Коритаров и Петко Георгиев с рубрика в ”120 минути”

 

„120 минути” се завръща на екран с нова концепция на 7 септември

Георги Коритаров и Петко Георгиев стават част от предаването с интерактивната рубрика „Старата школа”

Публицистичното предаване „120 минути” се завръща в ефира на bTV с обновена интерактивна концепция на 7 септември (неделя) в 17.00 ч. Предаването запазва емблематичните разговори в студиото и рубриката „Роуминг”, в която водещият Светослав Иванов разговаря с ексклузивни гости от всяка точка на света. През новия сезон предаването ще засили интерактивния подход и общуване със зрителите.

Всяка неделя в 17.00 ч. водещият ще отправя предизвикателство към „Старата школа”. В едноименната рубрика Георги Коритаров и Петко Георгиев ще влязат в истински двубой на аргументи по спорна тема от седмицата, като зрителите ще бъдат техните арбитри. Зрителите ще избират между три теми, които ще бъдат публикувани на facebook страницата на ”120 минути” всеки четвъртък. В началото на предаването Георгиев и Коритаров ще теглят жребий, който ще определи коя позиция по съответната тема ще защитават. След края на коментарите им до 18.45 ч. зрителите отново ще гласуват във facebook, този път – кой от двамата е бил по-убедителен в дебата.

В новия сезон основният гост на предаването ще отговаря не само на въпросите на водещия Светослав Иванов, но и на видеовъпроси на негови опоненти и приятели.

„120 минути” се наложи като едно от любимите публицистични предавания в българския ефир. Само за един сезон в студиото му гостуваха личности от световен мащаб като Сесилиа Атиа (бивша Саркози), генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, министърът на външните работи на Турция Ахмед Давутоглу, синът на руския комунистически лидер Никита Хрушчов, скандалният чешки скулптор Давид Черни, Пласидо Доминго, Райна Кабаиванска, Лили Иванова, Йосиф Кобзон. 

Още за 120 минути, Георги Коритаров

17:00
12.07.2020
120 минути - публицистично предаване с водещ Светослав Иванов
03:40
13.07.2020
120 минути
17:00
19.07.2020
120 минути - публицистично предаване с водещ Светослав Иванов

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg