Актуално Други

Георги Илиев засипал със стотачки Иво Танев

Добави коментар

Георги Илиев засипал със стотачки Иво Танев, който бил водещ на партито на един от имените дни на подземния бос.

Георги Илиев засипал със стотачки Иво Танев, който бил водещ на партито на един от имените дни на подземния бос. Това разказа певецът в предаването "Дневен ред" по TV7.

Тогава започнах кариерата си на изпълнител като на шега и не се взимах насериозно, призна гостът. Не искал големи хонорари като известните си колеги, но пък му се обадили да води тържеството на Георги Илиев.

Изпях една песен от "Кръстникът" и той се разплака, защото била любима на брат му. След това пях все песни, които предизвикаха емоции в него. Започна да ми дава банкноти от по 100 долара, накрая се събраха над 1000, спомни си човекът, който се припозна като син на Аладин.

След няколко месеца двамата отново се срещнали. Чакахме за театър с жена ми и дъщеря ми, когато пред нас спря луксозно возило. Показа се Георги Илиев и ми даде няколко банкноти от по 100 марки, за да се почерпим, допълни изпълнителят.

По думите му тогава в много песни фигурирала цифрата 100, тъй като хората са искали да имат много и на едро. И днес Иво Танев се възмущава от факта, че всички се борят за лукс и пари и демонстрират богатство. Новите технологии, с които се перчим и с които сме свикнали, могат да ни изиграят лоша шега. Трябва да се стремим да живеем близо до природата, обясни певецът.

Въпреки че започнал кариерата си като на шега, днес Иво Танев смята, че сцената е неговият начин на живот. Приема задачите с голяма отговорност и се стреми да е перфектен пред публиката.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Иво Танев , Дневен ред

Азис: Прецакан съм

Мартин Карбовски и Косьо Филипов с ежедневно предаване Дневен ред по TV7

Доли Партън – за Иво Танев, Ета Джеймс – за Неве в „Като две капки вода”