Актуално В програмата

Футболният двубой ЦСКА – Лудогорец в ефира на Нова – събота, 22 ноември, 16.00 ч.

Добави коментар

Днес от 19.00 ч. Диема ще излъчи и ТОП мача от английската Висша лига – Арсенал – Манчестър Юнайтед

Днес от 19.00 ч. Диема ще излъчи и ТОП мача от английската Висша лига – Арсенал – Манчестър Юнайтед

Двата най-силни отбора в родното първенство ще излязат един срещу друг днес на стадион „Българска армия”, а Нова ще предава пряко двубоя, точно в 16.00 ч. На свой терен, „армейците” ще търсят реванш, след като при последната среща тимът на Георги Дерменджиев се наложи с убедителното 2:0.

Какви са очакванията и настроенията преди дербито, зрителите ще разберат от студиото в ефира на Диема, което ще започне точно в 15.25 ч. Директно от стадиона ще предава Александър Рангелов с последни новини около футболните състави и атмосферата. Гости на водещия Илиян Енев ще бъдат треньорът на младежкия национален отбор Тони Здравков и футболният експерт Петко Петков, които ще дискутират стартовите състави, стиловете на двата отбора и очакванията за развоя на двубоя.

Мачът ЦСКА – Лудогорец ще започне в 16.00 ч. по Нова с коментатор Деян Веселинов. Веднага след дългоочакваната развръзка, студиото ще се пренесе отново в ефира на Диема, където зрителите ще видят интервюта със старши треньорите на „червените” и Лудогорец, футболисти от двата отбора и други интересни гости. Ще бъде направен и спортно-технически анализ на срещата. 

Освен футболната интрига между първия и втория в класирането по Нова, Диема ще предложи на футболните фенове още от българския и английския футбол. Футболният ден ще започне от обяд, когато от 12.55 ч. ще бъде излъчен мачът Черно море – Литекс с водещ на студиото Илиян Енев и коментатор Гено Даскалов. Освен ТОП мача ЦСКА – Лудогорец, съботният ден ще продължи и ТОП мача на английската Висша лига – в 19.30 ч. по Диема започва срещата Арсенал – Манчестър Юнайтед с коментатор Борислав Борисов и водещ на студиото от 19.00 ч. Петър Виденов.

Следващата събота, 29 ноември, отново ефирът на Нова ще бъде домакин на срещата Левски – Литекс, точно в 16.00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Футбол

Световното първенство по футбол 2022 в ТВ програмата

Евро 2020 в каналите на Нова и БНТ - ТВ програма

БНТ 1 излъчва ЦСКА - „Клуж“ и „Лудогорец“ - „Антверп“

УЕФА отложи Евро 2020 за лятото на 2021

Вълнуващи футболни срещи и звезден уикенд от НБА през февруари по DIEMA XTRA