Актуално Какво ще се случи...

FOX подготвя глобална премиера на сериала „Legion“

Добави коментар

ТВ поредицата за супергероя от голямото семейство на „X-Meн“ се очаква в началото на 2017 г. и ще бъде излъчена в над 125 държави

ТВ поредицата за супергероя от голямото семейство на „X-Meн“ се очаква в началото на 2017 г. и ще бъде излъчена в над 125 държави

FOX подготвя нова глобална премиера за зрителите в цял свят. В началото на 2017 г. каналът ще излъчи сериала „Legion“ едновременно в над 125 държави, включително и в България. Така телевизията затвърждава тенденцията да предлага своите най-силни продукции, сред които „Изгнаник“, „Живите мъртви“ и „Уейуърд Пайнс“ по едно и също време във всички територии, където оперира. 

Предстоящият сериал „Legion“ разказва историята на млад мъж, измъчван от  проблеми, който може да се окаже нещо повече от обикновен човек. Още от тийнейджърските си години Дейвид Халър се бори с психическо заболяване. Диагностициран с шизофрения, той често влиза и излиза от болница. След странна среща с друг пациент си дава сметка, че гласовете, които чува и виденията, които има, може би са истински. Първият сезон от сериала ще е от осем епизода. Снимките започват това лято във Ванкувър, Канада. Дебютът на поредицата, дело на FX Productions и Marvel Television, се очаква в първите месеци на 2017 г.

Питър Райс, Председател на борда и главен изпълнителен директор на FOX  Networks Group коментира: „Legion“ е телевизионна продукция, която дава живот на света на „X-Мен“ по един наистина невероятен нов начин. Ние сме изключително щастливи, че феновете на „X-Мен“ ще имат възможност да я гледат по FOX едновременно в 125 държави по света.”

Сериалът е създаден от Ноа Хоули и е част от добре познатия на зрителите франчайз „X-Mен“ и от богатия на супергерои свят на Marvel. „Феновете на „Х-Мен“ ще бъдат изумени от артистизма и амбицията на Ноа Хоули и екипа му”, допълва Ерик Шрайър, президент „Оригинална програма“ на FX Networks и FX Productions. Към думите им се присъединява Джеф Лоуб, оглавяващ Marvel Television: „Ние създаваме герои, които резонират с реалните хора. Затова сме горди да ги представим на феновете по целия свят. Вълнуваме се, че можем да си партнираме с FOX Networks Group и така да отведем „Legion“ до глобалната публика.“

Сред звездите на „Legion“ са Дан Стивънс („Имението Даунтън“), Рейчъл Келър („Фарго“), Джийн Смарт („Фарго“), Обри Плаза („Паркове и отдих“),  Джеръми Харис („Билет за отвъдното“), Амбър Мидтъндър („Hell or High Water“), Кати Аселтън („The League“) и Бил Ъруин  („Интерстелар“).

Изпълнителни продуценти на сериала са Ноа Хоули („Фарго“), Лорън Шулър Донър („Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще“, „Дедпул“), Брайън Сингър („Х-Мен: Апокалипсис“, „Супермен се завръща“), Саймън Кингбърг („Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще“, „Марсианецът“), Джеф Лоуб („Агентите на Щ.И.Т“, „Дявол на доброто“, „Джесика Джоунс“), Джим Чори („Агентите на Щ.И.Т“, „Дявол на доброто“, „Джесика Джоунс“) и Джон Камерън („Фарго“, „Големият Лебовски“).

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Legion