Актуално Други

Фолк певицата Роксана и риалити звездата Никита Джонсън се присъединяват към героите в „Смени жената“

Добави коментар

Няколко звездни семейства ще отворят домовете си за зрителите във втория сезон на риалити формата „Смени Жената”

Няколко звездни семейства ще отворят домовете си за зрителите във втория сезон на риалити формата „Смени Жената”, който тръгва от 28 февруари по bTV и ще се излъчва всяка сряда от 21 ч. Те ще експериментират, като разменят съпругите си с напълно непознати хора с коренно различен начин на живот за една седмица.


Фолк певицата Роксана, която изгря в „Гласът на България” и „Шоуто на Слави”, ще остави двамата си любими мъже - съпруга си Александър и 6-месечния си син, за да заживее в дома на бивш наемник във Френския легион. Роксана ще замени динамичното си всекидневие на непрекъснато пътуване между домовете си в Ловеч, Кнежа и вечерните участия, за да заживее живота на домакиня в София, която въпреки че говори пет езика, загърбва кариера в Япония заради съпруга си. 


Риалити звездата Никита Джонсън също ще се включи в драматичната и забавна размяна на съпруги в новия сезон на „Смени жената“. Нейното предизвикателство  ще бъде да замени за седмица градския живот в Швеция с типично за българското село всекидневие и от собственик на студио за красота да участва в семейния фермерски бизнес. 


Много драматизъм и емоции очакват зрителите в епизода на социалния сблъсък между скандалната двойка Ангела и Чочо, които наскоро станаха известни с това, че се разхождат като доминант и жена на каишка, и силно вярващи евангелисти с две деца.

 

Добави описание


Бикини-фитнес шампионката Биляна Йотовска също ще бъде герой в един от 14-те епизода на новия сезон на вълнуващия социален експеримент „Смени жената“. Правилата са ясни - две семейства ще разменят съпругите си и ще заживеят по коренно различен начин за една седмица. През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя, а след това трябва да наложи своите собствени правила в новото си семейство. Смисълът на размяната на две крайности е да накара участниците да погледнат на семейните си взаимоотношения от друг ъгъл, да открият нов път към най-близките си хора и да осмислят гледната точка на другите.


Кастингът за новия сезон е все още отворен. Всички семейства, които искат да изживеят емоцията от позитивната промяна, могат да го направят, като се запишат за участие в страницата на предаването в сайта на bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Смени жената

“Смени жената” се завръща в ефира на bTV

Казармена дисциплина срещу любов и свобода - в новия епизод на “Смени жената”

Сами от “Фермата” 5 и половинката му - герои в “Смени жената”

"Смени жената" сблъска различни виждания за мястото на децата в семейството

Сблъсък на навици и ценности, последван от удовлетворение в “Смени жената”