Актуално В програмата

Финалистите на Hell’s Kitchen 2019 в битка със звездите от първия сезон на кулинарното шоу

Добави коментар

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидетели на епична битка между тазгодишните новобранци, които се борят за титлата „топ готвачи“ на България за 2019 г. и „Черните ниджи“ от първия сезон на Hell’s Kitchen България, вече доказали че са фурии в кухнята.

 Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидетели на епична битка между тазгодишните новобранци, които се борят за титлата „топ готвачи“ на България за 2019 г. и „Черните ниджи“ от първия сезон на Hell’s Kitchen България, вече доказали че са фурии в кухнята. Ще успеят ли Нина, Иван, Мартин, Светлана, Филип и Дани Спартак да защитят прозвището си „легендите“ или „зайците“ Никола, Тихомиров, Веско, Чилева, Светлана и Ралица ще ги пометат стремглаво в една aдска вечерна резервация, в която двата отбора ще се борят със зъби и нокти за одобрението на шеф Виктор Ангелов? Гледайте тази вечер от 21:00 часа по NOVA една истинска кулинарна война.

 

Добави описание


Преди да станем свидетели на развръзката, чинии на бъдещето ще владеят Кухнята на Ада. Двама прочути майстори на кулинарното изкуство шеф Явор Захариев и шеф Димитър Клаклов ще оценяват, заедно с шеф Виктор Ангелов, дали шестимата претенденти за голямата награда ще съумеят да покажат, че са майстори на кулинарията и могат да творят изкуство само две седмици преди големия финал на Hell’s Kitchen.

 

Добави описание

 

Ще има ли извънземни презентации, зашеметяващи готварски техники, въображение и футористични комбинации в чинии или разочарование ще владее кухнята? Кой от професионалистите ще грабне призванието „новият Микеланджело на съвременната кулинария в България“, ще разберете след броени часове по NOVA. Ще има победител, който ще продължи да твори, а победените ще тренират дълги техники за спокойствие с тежко изпитание за търпение – идеално за предстоящата кулинарна битка.

 

Добави описание


Шеф Виктор Ангелов ще предизвиква своите готвачи по неповторим начин в една вечерна резервация от aда като постави на изпитание умения, самообладание, отборен дух и амбиция за победа и ги изправи срещу вече доказалите се Черни ниджди“ на Hell’s Kitchen 2018 г. Мисията е почти невъзможна, защото бързият печели и „зайците“ ще трябва да покажат, че няма да се огънат на напрежението и ще заслужат одобрението на своя Шеф. Ще има заявки за безапелационна победа, демонстрации, уроци по готварство във вражеска кухня, топ чинии… но какво ще се случи накрая, ще разберете след броени часове. Едно е сигурно, че заедно с котлоните в горещата Кухня на Ада ще пламнат и искрите на съперничеството. Кой ще бъде победител, ще стане ясно в новия епизод на Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen