Актуално В програмата

Финалист от най-големия руски формат се бори за място в X Factor България

Добави коментар

Журито ще се срещне с последнaтa вълна от кандидати за шоуто във вторник, 1октомври вечер от 21:00ч. по НОВА

Журито ще се срещне с последнaтa вълна от кандидати за шоуто във вторник, 1октомври  вечер от 21:00ч. по НОВА

Финалист от най-популярния руски формат избра сцената на X Factor за своето музикално бъдеще.  „Искам професионалната ми кариера да започне от България!“, разказа 15-годишният Кристиян Костов , който пристигна от Москва специално за шоуто. Въпреки огромния музикален пазар в Русия и постигнатите успехи, младият изпълнител желае именно България и X Factor да бъдат неговия трамплин.

„Хип хоп психопатът“  Борис Накев  пристигна с груби провокации и гневно настроение, но си тръгна окрилен от журито на X Factor. Звездната четворка реши да покаже на младия изпълнител, че на бунтарството и агресията може да се отвърне с усмивка и обнадеждаващо „да“.Криско даде зелена светлина на потенциална стажантка на Заки, който беше специален гост на журито в изминалия епизод. Студентката по право  Живка Захариева   получи предложение от ментора за стаж в кантората му малко преди r&b изпълнителят да реши да я задържи в шоуто.   

С танци и музикално изпълнение реши да се пробва и най-възрастният кандидат в шоуто – 78-годишният Христо Поляков . След своето изпълнение пловдивският музикант реши да влезе във форма с  поредица от клекове, с което доказа на журито, че няма възраст за приповдигнатия дух и чувството за хумор.

Добре познат на екипа кандидат долетя специално от САЩ, за да разбере дали може да пее толкова добре, колкото  танцува. Марио Михайлов  , който е част от балета на X Factor, мечтае да влезе в ролята на главно действащо лице – този път с микрофон в ръка. Въпреки голямото желание, журито остана категорично, че танците са талантът на Марио, а пеенето може да бъде приятно хоби.

Кандидат с визия на Лейди Гага що опита своя шанс в последния кастинг епизод преди следващия етап на шоуто – тренировъчния лагер. Участник от предишен сезон ще заложи на дует за тазгодишното си представяне. Участникът от втори сезон на X Factor – Георги Арсов, ще се появи в нова неочаквано добра комбинация.

Гледайте последния кастинг епизод във вторник вторник, 1октомври вечер от 21:00ч. по НОВА.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor