Какво ще се случи...

Филмов маратон с “Под прикритие”

0/5

БНТ1 показва всички сезони на култовия сериал вяска вечер от 11 юли
БНТ1 показва всички сезони на култовия сериал вяска вечер от 11 юли

След емоционалната раздяла на публиката с любимия сериал, Българската националната телевизия отново ще даде възможност на почитателите да преживеят драматичните обрати в „Под прикритие”. Обществената медия подготвя филмов маратон с най-успешната българска поредица.  Той ще стартира на 11 юли, след края на Европейското първенство по футбол.

Под прикритие

Всяка вечер по БНТ1, веднага след късната емисия „По света и у нас”, зрителите ще бъдат отново в компанията на култовите герои Петър Туджаров -Джаро, Иво Андонов, Росен – Куката, комисар Попов, полицаите под прикритие Мартин и Ерол, Здравко-Косъма и всички останали персонажи, които останаха в сърцата на феновете.

Под прикритие

Под прикритие

Под прикритие

Лентата ще се завърти от самото ѝ начало, когато едно обикновено момче от краен столичен квартал получава най-опасната мисия в България – да се внедри в редиците на мафията като първия полицай под прикритие. Зрителите ще проследят преплитащите се сюжетни линии от начало до край. 60-те епизода,  заредени с неочаквани обрати, много екшън и сложни каскади за ума и сърцето, ще могат да се изгледат буквално на един дъх.

Гледайте петте сезона на  „Под прикритие” от  11 юли, веднага след късната емисия „По света и у нас” по БНТ1!

Още за Под прикритие

22:00
01.04.2020
Шеф под прикритие - риалити, нов сезон
23:00
01.04.2020
Кей Си Под Прикритие
23:30
01.04.2020
Кей Си Под Прикритие

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Филмов маратон с “Под прикритие” (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg