Актуално В програмата

Филми и концерти в празничната програма на БНТ

Добави коментар

В новогодишната нощ зрителите на БНТ ще бъдат в приятната компания на обичаните актьори на България – Татяна Лолова, Никола Анастасов, Георги Мамалев, Владо Пенев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров, Марта Вачкова и Кирил Ефремов.

В новогодишната нощ зрителите на БНТ ще бъдат в приятната компания на обичаните актьори на България – Татяна Лолова, Никола Анастасов, Георги Мамалев, Владо Пенев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров, Марта Вачкова и Кирил Ефремов. Те се включват в празничното шоу „55 новогодишни мига от вашия живот“, което започва в 20:40 часа. Водещи на предаването са Ани Ангелова и Драго Драганов.

Актьорското съзвездие ще интерпретира на живо любими песни и скечове от изминалите десетилетия.

Незабравимата мелодия „Дай, рибу“ от хитовия сериал „Южен вятър“ на Любиша Самарджич ще прозвучи в изпълнение на Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Владимир Пенев. В празничното шоу инспектор Попов от „Под прикритие“ ще влезе и в ролята на нещастен клиент на такси, на когото се налага да прекоси целия град с… бутане на автомобила.

Любимката на зрителите Марта Вачкова ще пресъздаде „Танц експрес“ от 1984 г. на Стоянка Мутафова и ще развие своята комична теория за диетите. След това Марта отново е в ролята на Сийка, чиито съпруг Кире (Тончо Токмакчиев) е прекалил с алкохола и двамата посрещат новата година с битов скандал.

Професионалистите от група „Акага“ ще изненадат зрителите с песен, посветена на 55-годишнината на обществената телевизия.

Посрещаме новата 2015 със „Сцена под звездите“

Точно в 22:00 часа в ефира на Българската национална телевизия започва и прякото излъчване от традиционната бляскавата „Сцена под звездите“ на площад „Княз Александър I“. Медията и нейните зрители и приятели отново ще посрещнат новата година на открито в компанията на своите зрители и любими звезди.

Домакини на концерта, който БНТ организира съвместно със Столична община, са водещата на БНТ Мария Андонова и актьорът Стефан Щерев. Те ще посрещнат на сцената звездите Маргарита Хранова, Любо Киров, Калин Вельов и група „Тумбаито“, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, както и младите таланти Константин Белчев и DJ Ray Bon.

По традиция ще звучи и български фолклор в изпълнение на ДесиСлава, духов оркестър „Карандила“ и Ансамбъл „Чинари“. Танцовите изпълнения са поверени на балет „Веда Джуниър“.

Празнини концерти

Българската национална телевизия отново ще заложи на обичани музиканти и качествено кино в празничните дни. В дните от Бъдни вечер до Нова година БНТ ще излъчи концертите на дует Ритон (24 декември от 20:30 часа), Михаела Филева (27 декември от 17:00 часа), Теди Кацарова (28 декември от 12:30 часа), и на живо новогодишния концерт на Софийската филхармония (30 декември от 19:00 часа).

По традиция на Рождество Христово БНТ1 ще покаже концертите “Българската Коледа” (20:00 часа) и “Коледни звезди” (15:05 часа). Около полунощ на 24-ти, 25-ти, 26-ти и 28 декември започват концертите на Лейди Гага и Тони Бенет, Род Стюарт, Пол Макартни, Сантана и Джон Маклафлин, Тони Бенет и Лейди Гага. А спектакълът на „Хора на „Турецкий“ ще бъде излъчен на 26-ти декември от 18:25 часа.

В почивните дни след Нова година по БНТ1 ще бъдат излъчени концертите на Софийската опера и балет (3 януари от 15:45 часа), Виенската филхармония (1 януари от 12:15 часа) и галаконцертът на Моцартовите празници (2 януари от 18:15 часа). Програмата включва още спектаклите на Николина Чакардъкова (1 януари от 07:55 часа), Руслан Мъйнов (2 януари от 15:40 часа), Силвия Кацарова (4 януари от 12:30 часа), Смоуки (2 януари от 22:15 часа) и Дърти Пърчис (4 януари от 22:05 часа).

Хитови филми по БНТ

На 3 януари от 20:30 часа зрителите ще могат да гледат любимите си актьори и скечове от „Шоуто на Канала“.

Хитовите филми, които ще намерят място в програмата на БНТ 1, са „Някои го предпочитат горещо” (25 декември от 16:50 часа), „Лунатици” (26 декември, 22:00 часа) , „Приключенията на Хъкълбери Фин” (27 декември, 14:00 часа), „Когато Хари срещна Сали” (27 декември, 21:30 часа), „Професия блондинка“ (28 декември, 20:30 часа), „Топло“ (31 декември, 16:25 часа), „Красавицата и звярът“ (1 и 2 януари, 20:30 часа),1 „Четири сватби и едно погребение” (4 януари, 17:30 часа), както и две от последните ленти на Уди Алън – „Полунощ в Париж” (2-ри януари, 23:45 часа) и „Ще срещнеш висок тъмнокос непознат” (4-ти януари, 23:15 часа).

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Топло , Професия блондинка , Полунощ в Париж , Новогодишна програма , Красавицата и звярът

Интервю с канадската актриса Кристин Крюк

Селин Дион отново ще озвучи „Красавицата и звяра“

Първи трейлър на филма "Красавицата и Звярът"

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

Красавицата и звярът