Актуално В програмата

Филип в кулинарен дуел срещу Нина – тази вечер в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Алекс Сърчаджиева, Иван Ласкин, проф. Христо Пимпирев, Гери Малкоданска и Живко Константинов са част от специалните гости в ресторанта

Тази вечер в Hell’s Kitchen България, от 21:00 часа по NOVA, номинираните Филип и Нина ще се изправят един срещу друг в кулинарен дуел за креативност, но и малко късмет. Вечерната резервация ще приеме много специални гости - Алекс Сърчаджиева, Иван Ласкин, проф. Христо Пимпирев, Гери Малкоданска и Живко Константинов, а в края на вечерта един професионалисти ще се раздели с мечтата за 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов.

 

Добави описание


Кулинарният дуел между Филип и Нина ще тества тяхната креативност, но преди това – късмета им, защото дори в кулинарията винаги има щипка късмет. Двамата ще трябва да намерят ключа за един от 5-те сандъка сред около 60 различни ключа. Освен това, във всеки от сандъците ще има по една „бомба“ – специфичен продукт, който е много труден за комбиниране, а номинираните ще трябва да превърнат всички продукти, които намерят, в оригинални и вкусни ястия. Победителят ще спечели за своя отбор много важно предимство за вечерната резервация, а кой ще бъде той и с какво предимство ще се ползва отборът му, предстои да разберем.

 

Добави описание


За решаващата вечерна резервация тази седмица, ресторантът на Hell’s Kitchen България ще посрещне специални гости. Алекс Сърчаджиева и съпругът ѝ Иван Ласкин ще седнат на ВИП масата на червените, а проф. Христо Пимпирев и колегите му от Българска полярна експедиция, водещата на Прогнозата за времето Гери Малкоданска и репортерът на NOVA Живко Константинов ще очакват своята перфектна вечеря от синия отбор. Грешки и инфарктни ситуации няма да липсват и в двете кухни, както и опънати нерви при шеф Ангелов, а кой ще се справи по-добре с вечерята, кой ще бъде третият предложен за номиниране и кой ще напусне състезанието завинаги, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen