В програмата

Филип и Дани Спартак се изправят един срещу друг в големия финал на Hell’s Kitchen България

0/5

Филип и Дани Спартак се изправят един срещу друг в големия финал на Hell’s Kitchen България

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA е големият финал на Hell’s Kitchen България. Филип и Дани ще се превърнат в шефовете на ресторанта и всеки от тях ще работи по свое авторско 4-степенно меню. На помощ на финалистите ще се притекат и някои от бившите участници в състезанието, а адреналинът, професионализмът и желанието за победа ще направят един от двамата по-богат със 100 000 лева и ще му осигурят договор в ресторанта на шеф Ангелов.

 

Добави описание


След класирането на Светла на почетното трето място снощи, всеки от двамата финалисти – Филип и Дани Спартак, получи задача от шеф Ангелов да измисли свое авторско 4-степенно меню, което да се сервира на гостите на големия финал на състезанието. Те ще приемат задачата много лично и цяла вечер ще работят над своите перфектни менюта за вечерта, без да подозират, че още на следващата сутрин ги очаква и последното предизвикателство на шефа. А то ще бъде изключително сложно. Филип и Дани ще посетят един от ресторантите на шеф Виктор Ангелов, а там отново ще трябва да впечатляват с уменията си в кухнята не кого да е, а топ готвачите от ресторанта. Победителят ще получи много важно предимство за най-важната вечерна резервация, а кой ще бъде той, предстои да разберем.


Преди вечерната резервация да стартира, някои от бившите участници ще се завърнат в кухнята на Hell’s Kitchen България, но не като гости, а за да помогнат на двамата финалисти да издадат най-важната си вечеря по перфектен начин. Ролята на Филип и Дани ще бъде изключително отговорна – те ще трябва умело да контролират двете кухни в ресторанта и да бъдат безкомпромисни в издаването на идеалните чинии. Сред гостите на финалната вечерна резервация ще бъдат и рок легендата Данчо Караджов, Нели Рангелова, Любо Киров, Сани Жекова и Албена Михова, а за финалното си решение, шеф Ангелов ще вземе под внимание мнението на всеки един от гостите в ресторанта.

 

Добави описание


Кой от двамата финалисти ще се представи по-добре на финала и кой ще бъде посочен от шеф Ангелов за големия победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Още за Hell’s Kitchen

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg