Актуално В програмата

Фики с рок изпълнение и поредна победа в "Като две капки вода"

Добави коментар

„Смисълът на тази песен кореспондира с времето, в което живеем. Нека бъдем по-добри хора и да не се предаваме“, сподели Фики, който спечели победата и овациите като Джеймс Хетфийлд от рок гигантите Metallica.

„Смисълът на тази песен кореспондира с времето, в което живеем. Нека бъдем по-добри хора и да не се предаваме“, сподели Фики, който спечели победата и овациите като Джеймс Хетфийлд от рок гигантите Metallica.


Летящ старт на шоуто през изминалата вечер постави Тото с образа на Александър Сано от култовите Братя Мангасарян. „Мисля, че беше гениален! Това всъщност е парче на Тото, което ние изпълняваме през последните 15 години“, пошегува се самият Сано, който се включи онлайн, облечен в неподражаемия стил на групата.

 

DARA разтърси сцената като рок легендата Аксел Роуз, а JJ обу високите токчета за образа на тийн идола Ариана Гранде. Пред истинско предизвикателство се изправи Маги Джанаварова с образа на Монсерат Кабайе. „Днес тази залата трябваше да е пълна и да чуе това уникално изпълнение!“, заяви развълнуван Фънки след въздействащото оперно изпълнение.

 

В ролята на поразяващата уста от Калифорния – Scatman, влезе актьорът Димитър Маринов, показвайки че култовата песен може да прозвучи автентично на живо. „Това, което направи днес тук, е повече от всичко, което бих очаквал!“, заяви продуцентът на шоуто Маги Халваджиян. „Обичам рок музиката – слушам Metallica и Motorhead, но признавам, че преобразяването в този мъжки образ не е лесна задача“, сподели Луна, която получи поздравления за образа на вокала на шведската банда Europe - Джоуи Темпест. Galia получи помощ в подготовката за образа от своята колега DARA, а Анди – поздравления от TITA, която също се включи онлайн.


Десетки български семейства присъстваха виртуално в студиото на предаването, благодарение на екрани с пряка връзка от домовете им. Тази седмица почитателите на шоу №1 за преобразявания в България отново могат да се регистрират за „виртуалната публика“ на предаването, изпращайки видео, записано със своето семейство, което пресъздава емоциите им от любимото шоу.

 

С него те трябва да убедят екипа на шоуто, че именно те заслужават това уникално преживяване. Видеата се регистрират на специално създадена платформа. Всяка седмица семействата с най-атрактивни видеа ще бъдат част от „Като две капки вода“, включвайки се в реално време от домовете си в ефира на NOVA.


Следващата седмица Луна ще бъде Sabrina, а Анди ще влезе в дуото на LMFAO. JJ получи двоен образ с Марая Кери и Luther. Galia ще изпълни едно от парчетата на всички времена като Фреди Меркюри, а Димитър Маринов ще изпее парче на Ленард Коен. ТОТО ще скочи в ролята на едно от момчетата на Backstreet Boys, а Dara ще бъде легендарната Лили Иванова. Маги Джанаварова ще  бъде Тина Търнър, а Фики ще експериментира с ритъма на Drake.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“