Актуално В програмата

„Фермата: Нов свят“ изгони Иван Милин

Добави коментар

Иван Милин бе изгонен от „Фермата: Нов свят“ по решение на екипа на предаването.

Иван Милин бе изгонен от „Фермата: Нов свят“ по решение на екипа на предаването. Повод за отстраняването му стана акт на физическа агресия от негова страна към съотборничката му Елизабет Илчева.


В началото на втората седмица от живота на фермерите в шоуто, напрежението и обидните думи на Иван към Елизабет прераснаха във физическа агресия от негова страна и предизвикаха извънредна ситуацията в риалитито. Шамарът, който Иван Милин си позволи да удари на Елизабет, е безпрецедентен за предаването акт на физическа агресия и нарушава не само правилата на шоуто, но и всички морални и обществени норми, които „Фермата“ отстоява. Реакцията на екипа на шоуто да изведе веднага за кратко Бети от чорбаджийската къща, бе последвана от извинение от страна на Милин и напускането му на къщата за през нощта и остро осъждане на поведението му от страна на всички фермери от двата отбора.


Във вторник вечер продуцентът и водещ на шоуто Андрей Арнаудов събра участниците, за да изгледат заедно запис, който показва разразилия се спор между двамата и последвалия шамар, както и да им съобщи решението на продукцията за окончателното изгонване на Милин.

„Ние сме „Фермата“ и много хора гледат това предаване, защото то пропагандира определени ценности. Смятам, че дължим на всички жени, които са били жертва на насилие, както и на самото предаване, защото то е такова, каквото е, заради това, което ще направим, да се разделим с Иван Милин в този момент. Това е наша отговорност, наше решение, наше право“, обясни водещият и подчерта, че в този сезон на шоуто участниците са събрани като представителна извадка на различни прослойки от обществото ни. 

 

„Да, в България има много хора с възможности и с пари, които приличат на Иван Милин. Но има една много дебела разделителна линия и тя се нарича агресия, и особено физическа агресия към жена. И в най-консервативния, и в най-модерния свят, според нас тази граница никога не бива да бъде преминавана“, заключи Андрей.


„Виновен съм, поемем си позицията, аз съм мъж“, каза при напускането си Иван Милин, който се извини лично на Елизабет за поведението си и призна, че се чувства зле, когато вижда поведението си във видео записа.


Извънредната ситуация в богатата ферма предизвика разпалена дискусия за домашното насилие, границите на търпимост и личния пример. Дебатът за първи път събра на една маса и обедини в мненията им чорбаджии и сиромаси.

 

„Ние сме събрани като извадка на нашето общество и ако ние не сложим край на това насилие тук, това ще се случи и във всяка българска къща. Ако толерираме едно такова държание, всеки отвън ще си каже: „Какво толкова, един шамар, ето тук едни 20 човека седнаха и простиха този шамар“, коментира 25-годишната фотографка Велислава. 

 

Мариана Маринова също емоционално и остро осъди насилието и призна, че е разочарована от Иван, защото се е надявала той да покаже, че татуировките, мускулите и брадата са просто фасада, а душата и постъпките му са нещо различно.

 

Добави описание


В защита на оставането на Иван Милин в шоуто се изказаха журналистът Ивайло Шопски и актрисата Саня Борисова, която единствена сред жените изрази мнение, че макар и да не толерира агресията, смята, че отборът ще даде добър пример, ако скандалният бизнесмен получи втори шанс. Тезата ѝ не срещна разбиране, а малко по-късно в епизода тя бе избрана за ратай в отбора на чорбаджиите.


Като фермер на седмицата софтуерният инженер Димитър Караиванов реши заедно с нея в обора да спи и треньорът на звездите Сами Хоссни. Водещият Андрей шеговито коментира, че двамата ще бъдат най-красивата двойка ратаи от старта на шоуто досега. Двамата ще вършат най-тежката работа в стопанството.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9