Актуално Какво ще се случи...

Фънки с ключова роля в седми сезон на „Столичани в повече“

Добави коментар

Хитовата комедийна драма „Столичани в повече“ се завръща с нов седми сезон на 5 март от 21:30 ч. по bTV

Хитовата комедийна драма „Столичани в повече” се завръща на 5 март от 21:30 ч. в ефира на bTV с нов седми сезон. Темите за властта, за неработещата правна система, за здравната система, както и несъстоятелността на политическата класа като цяло, ще бъдат в основата на новите сюжетните линии в сезона. Заедно с тях, фокусът ще бъде върху проблематиката на младите хора в днешно време, тяхната психология, техните въжделения, тяхното разграничаване от поколението на родителите им и тяхното разбиране за любовта.

След като Рангел Чеканов и Славка Бурова успяха да влязат в листата на новосформираната партия „Елит” за новите парламентарни избори, то сега напрежението на улицата ескалира и поставя под въпрос бъдещето на новия парламент. Скандалите стават неизменна част от ежедневието на Рангел и Славка, които са изправени пред ново предизвикателство- направата на нов закон, свързан с демографската криза. Какви емоции предизвиква сред хората приемането на новия закон и какъв ще е изходът, това са въпроси, които ще бъдат отворени в края на сезона.

Ситуацията около Пацо, арестуван като Константин, все повече се заплита след като той изчерпва всички законни пътища за разкриването на истината около неговото задържане. Появата на адвоката на Пацо, който се оказва подставено лице на Константин, ще повлияе на развоя на събитията и ще постави Пацо пред нови изпитания. 

Фънки с ключова роля в седми сезон на „Столичани в повече“

Как ще реагират неговите съкилийници, сред които е и героят на Димитър Ковачев - Фънки, какви мерки ще предприемат неговите стари приятели, Йордан и Гълъбина, която в края на миналия сезон се върна при Рангел, и  ще успее ли Пацо да излезе от затвора, зрителите на bTV ще разберат тази пролет.

Нова любовна история за пореден път ще се вмъкне в семейство Лютови. В края на миналия сезон  зрителите видяха как  Йовка  се завърна при Спас, заедно с Кипър.

Евелин Костова

В този сезон Андрей Лютов, потиснат и изоставен от безследно изчезналата в предния сезон Дарина, ще се впусне в дълбините на любовта, като главен „виновник” за това ще се окаже появата на героинята на Евелин Костова, позната на зрителите на bTV от сериала „Къде е Маги?”

След изгонването му от църквата, отец Григорий започва да проповядва и „лекува” хората. Заедно с Ганчо започват обща търговия, която, обаче, ще му „струва” скъпо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фънки , Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“