Други

Евтим Милошев: „Откраднат живот“ е повратен момент в създаването на български сериали

0/5

Евтим Милошев: „Откраднат живот“ е повратен момент в създаването на български сериали

 „Откраднат живот“ е повратен момент в концепцитята за изграждане на български сериали. Това е продукцията с най-голям брой актьори в историята на българското кино и сериали, надхвърляща рекорда по брой часове.Това е и сериалът, който дава възможност за развитие на нови лица и създава звезди“, разказа Евтим Милошев, продуцент на хитовата медицинска продукция по време на медийно събитие за старта на „Откраднат живот: Критична точка“.

242 е общия брой на епизодите за 4-те минали и предстоящия 5-ти сезон.Наред с десетките емблематични актьори, отделението на МБАЛ „Св. Кирил“ посрещна и над 1000 епизодика, които влизат в ролята на лекари и пациенти, а сложните медицински казуси надвишават 300. Над 7 500 снимачни часа и 10 000 сценарни страници са в основата на хитовата медицинска драма. 

 

„Да си лекар е огромна чест и огромно удоволствие. Преди да вляза в сериала присъствах на истинска операция и имах възможност да проследя целия практически процес“, допълни Велислав Павлов, който ще влезе в обувките на коремния хирург д-р Марио Ковачев.

 

„В болницата ще се появи нова влиятелна фигура в лицето на героя на Васил Бинев. Този човек ще преначертае отношенията и правилата в болницата“, разказа Марта Вачкова, допълвайки, че сестра Жекова ще се справя с нови изпитания, но е много възможно и принцът на бял кон да се завърне в новите епизоди.

 

„Откраднат живот“ е един от нашите приоритети. Ние гледаме на него като символ на възраждането на интереса към българското кино“, завърши Антоний Мангов, програмен директор на Нова Броудкастинг Груп.

 

Откраднат живот ще бъде излъчван от вторник до четвъртък в 20:00ч.   

Още за Откраднат живот

08:10
13.12.2018
Откраднат живот: Чуждо тяло - сериен филм, сезон 4
15:00
13.12.2018
Откраднат живот: Чуждо тяло - сериен филм, сезон 4
08:10
14.12.2018
Откраднат живот: Чуждо тяло - сериен филм, сезон 4

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg