Други

Евтим Милошев: "Кръвта ни управлява"

0/5

Евтим Милошев: "Кръвта ни управлява"

 „Живеем в система от правила – морални и обществени. Когато стигнем до кръвта, до състоянието на близките ни, всичко е лично“ – с тези думи продуцентът Евтим Милошев обоснова подзаглавието на новия сезон, който ще отведе зрителите към темата за неразрушимите семейни връзки.

 

„В „Откраднат живот“ кръвта винаги е присъствала като животоспасяващия елемент, а сега ще видим и другата й страна – в човешките отношения. В предстоящия осми сезон ще видим отново любов, житейски изпитания и разбира се, медицински казуси. Програмата на NOVA е амбициозна и разнообразна – днес от 20:00ч. е нашият старт. Да си пожелаем успех“, допълни Милошев в студиото на "Здравей, България".

 

Нови имена ще допълнят каста на хитовия български медицински сериал, сред които Любомира Башева в ролята на доктор Чилингирова и Евгени Будинов в ролята на доктор Петмезов. След като в края на шести сезон зрителите видяха несъстоялата се сватба на доктор Огнянова и доктор Ковачев, Велислав Павлов ще пристъпи прага на болницата, влизайки отново в ролята на Марио Ковачев. 

 

„Днес в 17:00ч. ще бъде открита художествена изложба на Анна Шехтова с кадри на актьорите от „Откраднат живот“. Каня всички да се присъединят към нас за откриването на моста на София Тех Парк“, анонсира продуцентът, допълвайки, че по традиция малко по-късно първият епизод ще бъде излъчен в кино салон.

 

Изложбата ще намери свое продължение в лимитиран албум, който представя кадрите на емблематичните лица от сериала.   

 

Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20:00ч. по NOVA.

Още за Откраднат живот

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Евтим Милошев: "Кръвта ни управлява" (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg