В програмата

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2

0/5

Евгени Иванов – Пушката
Евгени Иванов – Пушката

В сряда вечер, супергероите ще разиграят атрактивна пейнтбол-битка, а волейболния ас Евгени Иванов, ще подкрепи прякора си Пушката с безспорни доказателства.

Забавната стрелба с цветни топчета ще превърне Александър Сано и Евгени в най-бързите войни в Базата, а високият 210 см. исполин, ще се окичи с бойната слава на тотален победител.

Супергероите ще играят не само за оцеляването си от цветни попадения, но и за капсулите с подаръци, които трябва да събират в хода на играта. Саното и Пушката отново ще се окажат най-сръчни в прибирането на капсули и ще се възползват от радостните подаръци-изненади.

Добави описание

Сашо ще се наслади на филмова прожекция в компанията на любимата си Нели.

Евгени Иванов ще има романтична вечеря със съпругата си Маруся, която не е виждал от три месеца. Дружинката в Базата се сдоби още с еротично списание и парти, а Сано великодушно подари спечеления от него телефонен разговор на Виктория Джумпарова.

Добави описание

Манекенката сподели, че баща й е рожденник, а телефонното обаждане с поздравления за неговия празник, завърши с много сълзи.

Добави описание

Най-важната победа от играта на пейнтбол обаче, беше капсулата с имунитет, която отиде в ръцете на Евгени Иванов – Пушката. Този късмет го прави сигурен финалист в последната битка на 17-ти май, когато зрителите ще определят големия победител в Къртицата 2. На финалната права в събота ще се явят трима финалисти, един от които е Къртицата. Другият ще бъде Пушката.

Кой е третият играч – кулминацията на риалити играта предстои наживо в събота по TV7.

Още за Къртицата

14:05
22.10.2020
Военни престъпления: Лос Анджелис - След като екипът не успява да открие къртицата в отдела, заместник-министърът на отбраната Корбин Дъган настоява за ново ръководство и отнема отдела в Лос Анджелис от Хети и Грейнджър.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg