Актуално В програмата

Евгени Будинов влиза в "Откраднат живот: Кръвни връзки"

Добави коментар

Лекарски сблъсъци и драматични развръзки ще превземат отделенията на „Св. Анастасия“ в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“.

Лекарски сблъсъци и драматични развръзки ще превземат отделенията на „Св. Анастасия“ в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Тази седмица към лекарския екип ще се присъедини актьорът Евгени Будинов, когото зрителите ще видят в различно амплоа.

 

„Щастлив съм, че една моя мечта се сбъдна и мога да участвам в един от най-хубавите и култови сериали в българския телевизионен ефир. Харесва ми, че мога да работя с такива прекрасни професионалисти – не само от актьорския състав, но и всички, които участват в този процес. Истината е, че това е нещо мащабно – работим в огромна болница, която съдържа всичко необходимо за такава среда в реалния живот. За мен е предизвикателство, защото обикновено ме търсят за по-комедийни роли, а тук образът е драматичен. Доктор Петмезов е гастроентеролог – възпитан и етичен мъж, който много добре се разбира с жените. На зрителите мога да кажа да очакват неочакваното!“, разказва Евгени Будинов.


 
Историята на осиновителката, в чийто образ влиза актрисата Аня Пенчева, ще продължи да вълнува лекарите и тази седмица. Драматичната съдба на дъщеря ѝ ще върне и доктор Огнянова към стари, но ужасяващи спомени. Страховете ѝ ще се опита да разтълкува доктор Табаков, а Ковачев един от най-близките ѝ хора – доктор Ковачев, ще остане наблюдател въпреки емоциите. Ситуацията ще ескалира и в кабинета на Евгения, която ще попадне в истинска буря след уговаряне на среща между професор Цонев и един от големите му врагове.

 

Какво се случва с Евгения и какви са причините за поведението й? Ще има ли възможност доктор Ковачев да разговаря с Огнянова? – зрителите ще разберат в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​