В програмата

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

0/5

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

 Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“, които ще продължат към големия финал на 17 декември от 20:00 ч. по NOVA. За първи път в историята на шоуто у нас участник от категория „Групи“ ще се бори за голямата награда и възможността да бъде новата музикална звезда на България.

 

Добави описание

 

„Ще запомня X Factor като най-поучителното и вълнуващо преживяване за мен до този момент!“, сподели Мирослава, която напусна сцената заедно с Милена Цанова в решаващата битка между финалистите.


По време на полуфинала отборите на „Момичетата“ и „Групите“ представиха емблематични български парчета и истински световни хитове, които за пореден път показаха безспорния им талант.

 

Добави описание

 

„Винаги различна и винаги перфектна!“, беше категоричната оценка на Криско след появата на Йоана с песента Once Upon a December. Мирослава успя да излезе напълно от „зоната на джаза“ и да покаже потенциала на поп изпълнител, а Милена Цанова заложи на свой прочит на парчета на Милена и Jessy J.

 

„Фолклорът винаги ни дава енергия, която се превръща в сила и любов към музиката.“, заявиха 4 Magic, които разгърнаха за пореден път вокалния си потенциал с изпълнение на „Зайди, зайди“. Малко по-късно менторът им Любо Киров призна, че има още един фаворит, макар и не в неговия отбор и той е именно Ева Пармакова.

 

Добави описание


Следващата неделя финалистите ще се отправят към своето последно предизвикателство – битката за големия финал. Всеки един от тях ще бъде част от звезден дует, а на сцената на шоуто ще се появят и някои от най-популярните участници, сред които Кристиан Костов и Славин.


Не пропускайте финала на X Factor „Сътворението на звездите“ – неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

Още за X Factor

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg