Актуално В програмата

Емоциите взимат връх в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Добави коментар

В епизода на „Кошмари в кухнята“ този петък шеф Манчев отива на помощ в семейно заведение в град Симитли, където го очакват много изненади и емоции.

В епизода на „Кошмари в кухнята“ този петък шеф Манчев отива на помощ в семейно заведение в град Симитли, където го очакват много изненади и емоции. През какви премеждия преминава екипът на заведението и какво истински изненадва и шокира кулинарния експерт - проследете в новия епизод на предаването в петък от 21.00 ч. само по NOVA.


Илия и съпругата му Камелия са собственици на кафе-бар и детски парти център „Релакс“ в Симитли. По професия тя е учителка, а той – оператор машини. През 2011 година семейството им преминава през голямо изпитание – Илия претърпява тежка трудова злополука и става инвалид, макар и твърде млад. Двамата не се предават и през 2017 година решават да се заемат с управлението на собствен бизнес. Илия поема главната роля и помага с всичко – готви, сервира, докато жена му преподава. Концепцията на заведението предполага основната клиентела да е през деня и когато има организирани рождени дни. Въпреки всички усилия на управителите, те работят без печалба. Освен това, когато има повече работа, готвачката не може да се справи и поръчките се бавят.

 

Добави описание


След пристигането си шеф Манчев установява, че визията на менюто е добра, но съдържанието – не. Използват се замразени продукти, рецептите се променят в движение, някои от ястията се поднасят полуготови, а месото и зеленчуците на скара се оказват приготвени на тиган. Кулинарният гуру е изумен от контраста между малките размери на кухнята и множеството предлагани ястия. При няколко поръчки наведнъж настъпва хаос и напрежение, защото няма достатъчно място за бързото им приготвяне. Готвачката и сервитьорката не са наясно какво от менюто е налично и това допълнително изнервя клиентите, които се оплакват от дългото чакане.


Ще успее ли шеф Манчев да насочи в правилния път собствениците и заведението им, вижте в новия епизод на “Кошмари в кухнята” – този петък от 21.00 ч. само по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кошмари в кухнята

Шеф Манчев на ръба на нервна криза в последния за сезона епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев попада в арт ресторант с комично меню в „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев изправен пред собственик със самочувствие и готвачи без право на мнение в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев с двойно по-тежка мисия - спасяването на един ресторант и на едно семейство в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Безхаберие над печката предизвиква яростта на шеф Манчев в новия епизод на „Кошмари в кухнята“