Други

Емилио Морел гостува в „Преди Обед

0/5

Емилио Морел гостува в „Преди Обед

Аржентинецът Емилио Морел гостува в „Преди Обед” непосредствено след отпадането си от най-успешното кулинарно предаване - MasterChef. 

 

Той споделя пред Сашо и Деси, че за пръв път се проваля в приготвянето на крем „Брюле” и смята, че отпадането му се дължи на факта, че не е бил достатъчно подготвен, но по никакъв начин не съжалява, че вече не е част от формата, а приема съдбата, която никога не го предава и му предлага случайности, които са променяли посоката на живота му многократно.


Кулинарят, занимавал се с много и различни професии, попада случайно в България преди 27 години, когато е в страната ни по работа. По това време се занимава с всякакъв вид търговия и не след дълго се запознава с настоящата си съпруга, която го кани на рождения си ден по необичаен начин, и оттогава до ден днешен са щастливо семейство с три деца.


Другата страст в живота му е каратето, което също по съвсем случаен начин придобива огромен смисъл в живота му. Докато е в Аржентина, негов колега му показва няколко бойни техники и го насочва към учител, който може да го обучи. Той веднага го посещава, почти мигновено започва с тренировките и се запалва по каратето. След което работи известно време като охрана на високопоставени генерали.

Най-новата му професия е в козметичен салон, където Емилио се занимава професионално с оформяне на вежди по нова технология – микроблейдинг. Заедно с жена си, която от както са се запознали работи с козметика, аржентинецът практикува в козметичното им студио и съчетава всичките си хобита ежедневно. Признава, че готвенето е едно от тях  и главно приготвя любимите си гозби пред близки и приятели, които са го подтикнали да се запише за участие в MasterChef.

Специално за зрителите на „Преди обед” кулинарът приготви традиционно „севиче” с филе от сьомга, домати, чесън, лук, портокал, лайм и магданоз.

Още за MasterChef, Преди обед

02:30
03.04.2020
Преди обед
09:30
03.04.2020
Преди обед - токшоу с водещи Десислава Стоянова и Александър Кадиев
02:30
04.04.2020
Преди обед

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Емилио Морел гостува в „Преди Обед (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg