В програмата

Емил Русев е Къртицата

0/5

Емил Русев е Къртицата
Емил Русев е Къртицата

Съботната вечер в Къртицата 2, се превърна в драматичен сблъсък с неочаквана развръзка. За пръв път в историята на предаването, Къртицата загуби своята анонимност и напусна играта. Три пъти оцелелият на елиминационен тест Емил Русев, снощи отново бе прободен от копията на съотборниците си и се изправи очи в очи с номинираната от зрителите Бориса.

Топмоделката сама заби своето копие пред Емил и така реши инфарктната надпревара между него и Ивайла Бакалова. Номинациите на Групата извадиха наяве обмислени тактики, наговорени участници и нарушени принципи. Всичко това, взриви емоциите в Базата и даде началото на наказателно номиниране.

Къртицата

Ивайла Бакалова получи 4 копия, а накрая призна, че иска да приключи участието си в играта. Сълзите в очите й бяха предизвикани от нелогичното решение на Евгени Иванов да я номинира, а това разяри ММА боецът Георги. Острите думи, които си размениха двамата спортисти, докараха Жоро до агресивни действия и сълзи на огорчение.

Къртицата

Приятелите Бориса и Емил Русев, дадоха дума да играят честно на елиминационния тест, а финалния резултат се оказа най-голямата изненада на вечерта. 39-годишният бизнесмен загуби битката и призна, че той е Къртицата. Най-подозираният играч в Базата, свали маската и върна играта в самото й начало.

Бориса, видимо изненадана и разплакана от неочаквания обрат, отиде в Изолатора, където ще остане докато бъде организирана нова церемония по избор на Къртица. Разобличаването на Къртицата три седмици преди големия финал на играта, донесе финансов благодат в сметката на Групата, която получи половината от досегашната сума на саботьора. Паричният баланс в момента разпределя 43840 лв. за Къртицата и 119210 лв. за Групата.

Снощните номинации се оказаха по-тежки и от най-трудната битка „Гладиатори”, която се разрази наживо на Арената. Тя изтощи до краен предел супергероите и доказа, че не силата, а тактиката е решаваща за крайната победа.

Къртицата

Първият отбор на Александър Сано, Виктория, Емил Каменов, Георги и Ивайла Бакалова, не разпредели правилно силите си и не успя да преодолее върховните гладиаторски изпитания.

Къртицата

Вторият екип на Евгени Иванов, Костя, Бориса, Марина и Емил Русев, откри баланса, който ги отведе до финала.

Никой от 8-те супергерои в Базата не знае, че Къртицата вече е вън от играта. Никой не подозира, че Бориса е разобличила саботьора и предстои да се върне в лагера.

Емил Русев разкри, че е провалил две мисии и че е бил поласкан от предложението да играе главната роля в Къртицата 2.

Той сподели, че Бориса е най-добрия избор за нов саботьор. Какви обрати предстоят в Базата и ще успее ли Къртицата да се справи с новото предизвикателство, предстои да видите следващата седмица.

Още за Къртицата

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Емил Русев е Къртицата (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg