Актуално Други

Емблематичният за X Factor тандем – Алекс Раева и Мария Игнатова, продължава традицията на музикално шоу №1

Добави коментар

Любимите водещи на музикално шоу №1 - X Factor, отново ще споделят емоциите на участниците от кастингите до превръщането им в истински звезди.

Любимите водещи на музикално шоу №1 - X Factor, отново ще споделят емоциите на участниците от кастингите до превръщането им в истински звезди. Чаровните Алекс Раева и Мария Игнатова ще продължат традицията в предстоящия пети сезон по NOVA, коментирайки най-интересните моменти с жури, талантливи изпълнители и вокални педагози.

 

„Емоция, която чакам от две години! Срещата с позитивни, талантливи и пълни с енергия хора, няма как да не ти липсва и да не искаш отново да се заразиш с магията на музиката. С Мария с нетърпение очакваме новите X Factor-и на България“, коментира Алекс, която скоро ще се отправи заедно с екипа на продукцията към кастинги в големите градове в страната.

 

“X Factor разчупва клишето, че звездите от музикални формати нямат бъдеще. Тази година за повече от половината музикални награди са номинирани именно победители и участници в музикално шоу №1“, разкриха водещите по време на гостуване в „Здравей, България“. Двете признават, че нямат търпение да се срещнат с участниците в кастингите. „Изберете това парче, което ще ви представи по възможно най-добрия начин! Успяват тези, които не просто изпяват една песен, но и са артисти на сцената“, допълни Мария.


Всеки, който мечтае да даде изява на вокалния си потенциал, да се качи на сцената на X Factor и да получи шанса да се превърна в новата музикална звезда на България, може да се регистрира във формата на уебсайта още сега: http://xfactor.nova.bg/casting


Кастингите на X Factor ще се проведат на следните дати:

 

  • 12, 13, 14 юни – София, НДК, „Студио 5”
  • 16, 17 юни – Пловдив, Гранд хотел „Пловдив”
  • 19, 20 юни – Бургас, хотел „Аква”
  • 22, 23 юни – Варна, Фестивален конгресен център
  • 25 юни – Велико Търново, Гранд хотел „Янтра”

Тази есен очаквайте голямото завръщане на X Factor – форматът, който слага звездно начало за музикалния път на най-известните изпълнители в България. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor