В програмата

Елена и Мариан Кюрпанов отпаднаха от Dancing Stars

NOVA • 0/5

Елена и Мариан Кюрпанов отпаднаха от Dancing Stars
Елена и Мариан Кюрпанов отпаднаха от Dancing Stars

Жестока травма на гръбнака отстрани красавицата Елена от бляскавата танцувална надпревара, наречена Dancing Stars. "Спирам, защото искам да съм доволна от това, което правя, а с травмата няма да мога да дам най-доброто, на което съм способна" каза хубавицата със сълзи на очите. Така тя се сбогува с най-бляскавата сцена, а Илиана Раева я призова да си почине от болките и да се върне. Другият напуснал, но след елиминации, е Мариан Кюрпанов, който снощи се бори за трети път за своето оставане в шоуто. След оспорван танцов дуел с Албена Михова, той не събра достатъчно зрителски гласове и завинаги напусна редиците на Dancing Stars 2014. Топ моделът сподели, че тази вечер е бил на сцената, макар и с ужасни болки. Мариан е получил дискова херния вследствие на усилените тренировки с Михаела. Припомняме, че те са двойката, изтанцувала 6 абсолютни различни хореографии до момента на напускането си миналата вечер.

Елена и Мариан Кюрпанов отпаднаха от Dancing Stars

"Докторката не ме пуска, но аз ще продължа!", каза Мариан секунди след изпълнението на танца си, все още непредполагайки, че продължение за него и партньорката му няма да има.

"Танцът е барометър на душата на човека – той никога не лъже" коментира Галена Великова след представянето на чисто новия му дажйв. "Това момче даде повече от 100% от себе си", допълни още тя.

В публиката, за да го подкрепят в този тежък момент, бяха брат му Иван и бившата му "Съквартирантка" Ирина Флорин.

Dancing Stars

Победителката в дуела Албена Михова, както винаги, беше истинска фурия. Дори и обраната в коментарите си Галена Великова възкликна "Ти си абсолютна откачалка на дансинга!". Призивите на любимия й мъж Тома, който бе в публиката заедно със сина й, дадоха своя резултат и актрисата остана в шоуто, за да даде своя безценен принос и в следващата Седмица на смеха в Dancing Stars 2014.

Още снимки от Dancing Stars >>>

По-рано вечерта, R&B валсът на Вензи отново разчуства искрено всички зрители и членове на журито, както и мистър Стани Богат и миналогодишния победител Ангел, които бяха в публиката, за да го подкрепят. "Аз тебе вижда като мой син" - не сдържа емоциите си Алфредо Торес, докато бащински прегръщаше Вензи.

За да покачи градуса на доброто настроение, на сцената се появи и паркетният лъв Денди. "Такъв абсурд!", изкоментира  пасо доблето му Илиана Раева с усмивка.

Прекрасната Михаела Филева показа, че пее точно толкова добре, колкото и танцува и изпълни парчето си "Има ли начин?" в дует с рапъра NickName.

А следващият вторник, в деня на шегата, стартира Седмицата на смеха в Dancing Stars. Как ще се справят участниците със следващата си задача, предстои да видим на 01 април, от 20.00 часа по Нова.

Dancing Stars 2014 – Седмицата на смеха – от 01 април, 20.00 часа по Нова.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg