Актуално В програмата

Екстремни мисии в премиерния сезон 2 на “Скорпион” в праймтайма на NOVA

Добави коментар

Високооктановият сериал “Скорпион“, вдъхновен от истинската история на ирландеца Уолтър О’Брайън - човекът с един от най-високия коефициент на интелигентност в света, се завръща от 13 декември точно в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Високооктановият сериал “Скорпион“,  вдъхновен от истинската история на ирландеца Уолтър О’Брайън - човекът с един от най-високия коефициент на интелигентност в света, се завръща от 13 декември точно в 20.00 ч. в ефира на NOVA. В премиерния втори сезон създателят на хитовата поредица Ник Сантора ще постави екипа от супер гении в серия нови изпитания с невъзможен изход.


Мисии под прикритие, романтични обрати, кибер атаки, “умни” сгради и тайни саботажи ще са само част от заплетените случаи, които ще се наложи гениите да решат. Истински опасни и емоционални ситуации ще провокират зрителите да следят развитието с притаен дъх в очакване на развръзката във всеки епизод от втория сезон.


Илайс Гейбъл, Робърт Патрик, Катрин Макфий, Еди Кей Томас, Джейдин Уонг и Ари Стъдам се завръщат като главни действащи лица в новия сезон на екшън сериала, а към звездния актьорски състав се присъединяват звездата от “От местопрестъплението: Маями” Алана де ла Гарса и популярният актьор от фантастичната поредица “Последният кораб” Травис Ван Уинкъл. Алана де ла Гарса, в ролята на новия началник на Департамента за вътрешна сигурност на САЩ, събира отново екипа от гении, когато ядрено захранен руски спътник е изваден от орбитата си и трябва да бъде отклонен преди да се взриви над Южна Калифорния. Новият шеф обаче ще забърка Уолтър и неговите хора в задкулисните политически игри за власт, а последствията ще бъдат изненадващи и не особено приятни.


Освен приключения в космоса заради мисията с руския спътник, екип “Скорпион” ще се отправи на пътешествие в морските дълбини, което ще ги сблъска с мичман Нейтън Хал, в чиято роля влиза Травис Ван Уинкъл. Междувременно на Пейдж и Уолтър ще им се наложи да се изправят пред чувствата си един към друг, след като запис от болнична камера разкрива интимен момент между двамата.


Не пропускайте началото на “Скорпион”, сезон 2 и срещата на ексцентричния гений Уолтър О’Брайън и екипа му от брилянтни гении със сложните високотехнологични заплахи на съвремието – от 13 декември, 20.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скорпион