В програмата

Ексклузивна премиера по AMC на сезон 2 на вълнуващия драматичен сериал “ХОРА”

0/5

Ексклузивна премиера по AMC на сезон 2 на вълнуващия драматичен сериал “ХОРА”

Ексклузивната премиера на сезон 2 на посрещнатия възторжено драматичен сериал в осем части „ХОРА“/“HUMANS” ще се състои на 23-ти февруари в 23.00 часа.  Действието на продуцирания от Kudos за AMC и Channel 4 сериал „ХОРА“ протича в паралелна реалност, в която “синтовете” – високоразвити помощници с изкуствен интелект, наподобяващи живи човешки същества, са станали неразделна част от обществото. 

 

Добави описание

 

Сезон 2 на „ХОРА“ започва няколко месеца след събитията от сезон 1.  Синтът Ниска (Емили Берингтън) все още е в неизвестност, притежавайки кода на съзнанието. Синтовете от нейното семейство - Майа (Джема Чан), Лео (Колин Морган) и Макс (Айвън Джеремайа), незнаейки къде се намира тя, се  опитват да намерят своето място в света, докато истинските човешки същества Джо (Том Гудман-Хил) и Лора Хокинс (Катрин Паркинсон) се опитват да закрепят брака си.

 

Добави описание

 

С появата на непотвърдена информация за синтове, които се държат странно, се проявява ефектът на доминото и в резултат от едно просто решение, но с далечни последствия, миналото се завръща изненадващо и драматично на вратата на дома на семейство Хокинг. Джо, Лора и цялото семейство са изправени пред труден избор, който ще изложи семейството в светлините на прожектора.  Междувременно в Съединените щати младият милиардер от Силиконовата долина Майло Кури (Маршъл Олман) – основател и изпълнителен директор на водеща технологична компания, е започнал пионерско изследване. Нуждаейки се от помощ, той прави опит да наеме д-р Атина Мороу (Кари-Ан Мос) – най-добрият специалист на страната по изкуствен интелект. Подозрителна към мотивите му и фокусирана върху работата си, Мороу е решена да създаде нов вид машинно съзнание.

 

Добави описание

 

На фона на двата вида същества, които се борят да намерят мястото си в света – новопоявилата се форма на интелигентен живот в лицето на синтовете и утвърдената форма в лицето на човешката раса, се развива вълнуващ многопосочен сюжет, който продължава да поставя въпрос с драматични за света последствия – кой има правото да определи какво означава да бъдеш жив?

Новите членове на състава, които се присъединяват към Мос („Матрицата“, “Джесика Джоунс”) и Олман (“Истинска кръв”) са Сам Паладио (“Нешвил”), Соня Касиди (“Раят”) и Летиша Райт (“Краставица”, “Банан”). Рут Брадли (“Падането”), Уил Тюдор (“Игра на тронове”) и Нийл Маскел (“Отгледани от вълци”) поемат отново ролите си в очаквания с нетърпение втори сезон на номинираната за наградата на Британската академия по филмово и телевизионно изкуства (BAFTA) драма.

 

Добави описание

 

Сезон 1 на „ХОРА“ беше приет възторжено от критиката. The New York Times заяви, че той е толкова убедителен "благодарение на многото си сюжетни линии, опитния си състав и това, че не проявява склонност към схематизъм". The Sunday Times го охарактеризира като “страхотно съчетание на замах и предпазливост”, а The Guardian заключи, че той е “интелигентен и мрачен... един от драматичните хитове на 2015 година”.

„ХОРА“ постигна впечатляващ рейтинг след премиерата на сезона в САЩ и Великобритания.  Сериалът набра 2.1 милиона зрители по AMC в САЩ и се нареди след най-добрите драми по кабелната телевизия през 2015 година.  Във Великобритания сезон 1 се превърна в най-рейтинговата драма, излъчена по Channel 4 през последните повече от 20 години.

Сценаристи на сезон 2 на „ХОРА“ са Сам Винсънт и Джонатан Бракли („Шпиони: За общото благо“) заедно с Джо Бартън, Чарли Ковел и Йън Уедърби, а продуценти са Kudos и Matador Films. Изпълнителни продуценти са Дерек Уокс (“Часовете”, “Капитал”) и Крис Фрай (“Дим”, “Шпиони”) за Kudos, Сам Винсънт и Джонатан Бракли, и Хенрик Уайлдман и Ларс Лундщрьом за Matador Films. Новият сезон е продуциран от Пол Гилбърт и е режисиран от Люис Арнолд (“ХОРА”, “Броудчърч”), Карл Тибетс (“Черно огледало: Полярна мечка”), Франческа Грегорини („Истината за Емануел“) и Марк Брозел (“Дикенсън”).
 

Още за Хора

09:50
27.04.2018
Излъжи ме - втори сезон - Лайтман е нает от вашингтонската полиция да анализира жертва на ужасяваща престрелка. Същевременно, Клара наема Кал да я научи да анализира поведението на хората.
09:55
27.04.2018
Джейн Гудол: Спасяване на рая - Джейн Гудол: Спасяване на рая - Три острова близо до брега на Танзания процъфтяват, благодарение на огромните усилия на изключителни хора. Трите проекта засягат излюпването на костенурките, защитата на коралите и обучението
11:00
27.04.2018
Плаване по Юкон - В тъмното - След 3 седмици по реката трите екипажа започват да се подготвят за неибежния зимен студ. Екипът на Нийл работи върху уменията си за оцеляване, Скоти и хората му подсливат и изолират сала си, а Андрю и Джош се натъкват на горе

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg