Други

Екип на „Съдебен спор” и участник в предаването претърпяват тежък побой

0/5

Добави описаниеПобой над екипа на “Съдебен спор” и участник в предаването, се случи вчера следобед  в монтанското село Владимирово.

Главният редактор на „Съдебен спор” Жоро Игнатов заминава заедно с участника Атанас Минков, потърсил съдействие от предаването.

Мъжът от две години се грижи сам за двете си деца, тъй като майката ги е изоставила, заради друг мъж, от когото има дете.

С нищо непредизвикания Мариян (мъжът, заради когото е изоставен Атанас) извадил тръба, с която повалил на земята Атанас Минков и продължил да го бие с юмруци.

След това ударил по главата оператора, скъсал дрехата му и счупил камерата. Към освирепелия мъж се присъединил и друг нападател, който хвърлил огромен камък по Жоро Игнатов и така счупил и задното стъкло на служебния автомобил на Нова ТВ.

Полицията се отзовава на подадения сигнал и задържа нападателите. Срещу тях е образувано бързо производство за хулиганство.

Добави описание

Добави описание

Въпреки обстоятелствата, предаването „Съдебен спор” ще направи всичко възможно да покаже на зрителите истината за случая на Атанас Минков. Той ще бъде излъчен на 16-ти ноември (събота), от 11:00 часа по Нова ТВ.

Още за Съдебен спор

11:00
23.06.2018
Съдебен спор - предаване на NOVA
11:00
24.06.2018
Съдебен спор - предаване на NOVA
11:00
30.06.2018
Съдебен спор - предаване на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg