Актуално Други

Двойник на д-р Василев на снимачната площадка на „Откраднат живот“

Добави коментар

Двойник на д-р Василев изненада актьорския състав по време на снимки на "Откраднат живот" през изминалата седмица. „В кастинга за фенове на сериала се появи човек, който не само носи същата фамилия, но е и лекар в медицински център за спешна помощ. Нямаше как да не сбъднем желанието му и да го запознаем с героите и по-конкретно с Алекс“, разказват от екипа на сериала.

Двойник на д-р Василев изненада актьорския състав по време на снимки на "Откраднат живот" през изминалата седмица. „В кастинга за фенове на сериала се появи човек, който не само носи същата фамилия, но е и лекар в медицински център за спешна помощ. Нямаше как да не сбъднем желанието му и да го запознаем с героите и по-конкретно с Алекс“, разказват от екипа на сериала. В една от сцените Лъчезар Василев ще облече отново лекарската престилка, но този път, за да стане хирург от екипа на МБАЛ „Св. Кирил“. 

 

Добави описание

 

Човечността, изборът между истината и лъжата и трудностите в семейните отношения ще бъдат акцент в новите епизоди на „Откраднат живот“ тази седмица. След тежък пътен инцидент съпругата и детето на д-р Владов ще се окажат в смъртна опасност, а животът им – изцяло поверен в ръцете на завеждащия спешното и неговия екип. Операцията ще разкрие истина, която ще промени завинаги живота на д-р Владов, изправяйки го пред огромна морална дилема.

 

Добави описание

 

Отлаганата от Виолета сделка за новото бебе, ще въвлече нея и Лазаров в отвличане и заплахи от съмнителен бизнесмен. През това време д-р Захариев ще продължи да ангажира времето и съзнанието на Галя, която все по-често ще пропуска психотерапията. Отношенията на д-р Мазов и д-р Хинова ще поемат рязък завой - от ожесточени спорове към необяснимо привличане.

 

Добави описание

 

Биляна и Алекс ще вложат своите емоции и мечти в очакването на дете, което ще даде повод за размисли на д-р Иван Генадиев. Дали е дошло времето да признае истината на своя син? Ще успеят ли синовете му, които са с една крачка по-близо до семейния живот, да разберат и да простят неговото решение? – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди от вторник до четвъртък, в 21:00ч., по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​