В програмата

Двойни елиминации на крачка от финала във VIP Brother live

0/5

Двойни елиминации на крачка от финала във VIP Brother live

Тази вечер във VIP Brother live от 20:00 часа по NOVA ще проследим на живо първите двойни елиминации в шоуто.

 

Добави описание

 

Шеф Петров, Дани Златков и Тото ще се борят за оставане само 4 дни преди големия финал, но преди това всеки Съквартирант ще се изправи пред останалите, за да поиска прошка от този, към когото смята, че има най-голямо прегрешение за двата месеца, прекарани в Къщата.

 

Добави описание

 

Финалната седмица на VIP Brother по традиция е повече от емоционална. Тя е време за равносметки, заключения, финални изпитания и прошки. Тази вечер ще видим как всяка от звездите  в този сезон на шоуто ще се изправи пред останалите и ще поиска прошка от този, пред когото е сгрешил най-много. Топли прегръдки, сълзи от умиление и прошки от сърце ще изпълнят Къщата, но едно признание ще бъде по-трудно за преглъщане от всички останали и ще предизвика сълзи от огорчение. Кой е Съквартирантът, който успя да разбуни духовете в този толкова емоционален момент и каква е истината, която ще бъде толкова трудна за прощаване, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

Освен време за прошки и равносметки, в последната седмица от шоуто ще лъснат и някои от най-добре пазените стратегии. Един безпрецедентен опит за конспирация, донесъл след себе си скандали и разцепление, ще излезе наяве пред очите на всички в Къщата. Опитите на Шеф Петров да настрои едни Съквартиранти срещу други ще станат ясни на всички, а какви ще бъдат последствията за него и как ще реагират звездите на истината за Петров, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по NOVA, когато най-известната Къща ще се раздели с двама силни мъже, само на крачка преди големия финал.

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg