В програмата

Двете раздели на Маги Джанаварова – тази неделя в „Търси се“

0/5

Двете раздели на Маги Джанаварова – тази неделя в „Търси се“

За две свои раздели – лична и професионална, споделя Маги Джанаварова тази неделя в „Търси се“ по bTV. Срещата на талантливата певица с Меги и Нели започва в обичайния час – 11:00.

 

Победителката от Music Idol 3 е откровена, че раздялата й с досегашния продуцент прави кариерата й по-трудна, защото за всичко трябва да се грижи сама. Този тежък период съвпада и с друга лична раздяла – с любовта на живота й след 8-годишна връзка. Трудно го преодолях, но няма наранени и обидени, твърди Маги.

 

Най-добрата й приятелка – Нора Караиванова, казва, че двете са много различни като хора. Нора определя себе си като дива и импулсивна, а Маги – като по-дипломатична и не толкова директно. Нора признава, че Маги й вдъхва кураж в много труден за нея период и че винаги може да разчита на нея.

 

Добави описание

 

Нина, майката на Маги, разказва, че цялото семейство винаги е стояло зад кариерата й.  Най-много я подкрепял баща й, който вече не е сред тях и не е успял да стана свидетел на успеха й в Music Idol.

 

Маги разкрива, че от няколко години е привърженик на здравословния начин на живот, и е успяла да запали по това майка си и брат си Георги

 

Въпреки че съм по-голям от нея с три години, винаги съм усещал, че тя е по-мъдрата и по-зрялата от двама ни, коментира Георги. По думите му тя е силна и никога не се отказва да преследва целите. 

 

100 кила, с когото Маги има дует, разказва, че двамата често си ходят на гости, че тя прави уникално суши и е голяма купонджийка. Килата я кара да покаже в студиото фитнес упражнения, на които тя е маниачка. 

Още за Търси се

11:00
27.01.2019
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели
03:00
28.01.2019
Търси се - токшоу
15:45
29.01.2019
Търси се - телевизионно предаване с водещи Меги и Нели

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg