В програмата

Две звездни премиери по KINO NOVA в последната седмица на "Треска за Оскари"

0/5

Две звездни премиери по KINO NOVA в последната седмица на "Треска за Оскари"

 Последната седмица на осмото издание на превърналата се в емблематична за KINO NOVA кампания "Треска за Оскари" ще бъде белязана с две звездни премиери "Тя" и "Възражение по съвест".

 

Добави описание

 

На 26 февруари, понеделник, в 21.00 ч. зрителите ще могат да се насладят на номинирания за 5 награди "Оскар" и спечелил един за Най-добър оригинален сценарий филм – "Тя". Сюжетът се развива около отношенията на самотния и сантиментален писател Тиодор (в ролята Хоакин Финикс) и нестандартните му отношения със… съвременната и интуитивна операционна система "Саманта", която е проектирана да задоволи всичките му нужди.
 
Майкъл Б. Джордан ще се насочи към шампионската титла на боксовия ринг с легендарен треньор – Силвестър Сталоун, в продължението на култовата поредицата за Роки – "Крийд: Сърце на шампион" във вторник, 27 февруари, от 21.00 ч. пo KINO NOVA. Разтърсващият и умело съчетан с красива романтика екшън, с 4 номинации и една награда "Оскар" "Пърл Харбър" няма да остави нито един зрител пред екрана безразличен в сряда, 28 февруари. Лентата разказва многопластова история за мъжкото приятелство, любовта и нападението над Пърл Харбър, с което САЩ влиза във Втората световна война.

 

Добави описание

 

В четвъртък филмът "Дони Браско" ще предложи на киноманите реалистичен и безкомпромисен поглед към мафиотския живот от 21.00 ч. по KINO NOVA. Добрата реализация и актьорски състав в лицето на едни от най-известните и талантливи холивудски актьори Джони Деп и Ал Пачино ще успее да разчупи канона в гангстерското кино. Даниел Крейг ще превземе ефира в петък и събота с филмите от поредицата за Джеймс Бонд "007 координати: Скайфол" и "Спектър". Тайният агент ще се впусне в редица опасни приключения, за да може за пореден път да  помогне на доброто да възтържествува.

 

Финалът на кампанията "Треска за Оскари", броени часове преди церемонията по раздаването на наградите "Оскар" в САЩ, ще бъде даден от режисирания от Мел Гибсън филм – "Възражение по съвест" с 6 номинации и 2 награди от Академията. Хитовата премиера от 2017 г. ще разкаже забележителната истинска история на Дезмънд Дос (в ролята влиза Андрю Гарфилд) в неделя, 4 март. По време кървавите сражения при Окинава през Втората световна война, той успява да оцелее и да спаси 75 души без да използва оръжие. И всичко това, защото вярва, че убиването е грешно, дори по време на война. 

 

Не пропускайте премиерните заглавия и звездните филмови ленти на "Треска за Оскари"  - всяка вечер от 21.00 ч. само в ефира на KINO NOVA.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg