VIP Brother

Двама Съквартиранти напускат на полуфинала на VIP Brother 2016 тази вечер

0/5

Двама Съквартиранти напускат на полуфинала на VIP Brother 2016 тази вечер

Тази вечер във VIP Brother live, от 20.00 часа по NOVA, зрителите ще проследят полуфинала в юбилейния сезон на шоуто. Най-гледаното риалити навлиза в решаващата си фаза и след като в петък станаха ясни финалистите на сезон 2016, довечера двамата събрали най-малка зрителска подкрепа, ще завършат на почетните девето и осмо място.


Преди това да се случи, финалистите ще попълнят годишника на випуск 2016, а задачата им ще бъде да направят ретроспекция на цялостното си представяне в сезона, като се подредят в девет различни категории. Кой е най-сексапилен и кой най-злобен, според групата? Кой се е показал като най-грижовен, кой като най-нетактичен и кой като най-достоен победител според Съквартирантите, ще разберем на полуфинала на VIP Brother 2016 тази вечер от 20.00 часа по NOVA.


На полуфинала довечера Big Brother отново ще потърси и най-важното мнение – това на зрителите. Той ще им даде отговорната задача да се включат в написването на VIP годишника, като сами подредят финалистите в деветте категории, според представянето им в шоуто. Ще се размине ли подредбата на Съквартирантите с тази на зрителите и какви ще бъдат реакциите им, когато разберат какво мислят хората за тях, предстои да разберем.

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg