Архив VIP Brother

Двама Съквартиранти напускат на полуфинала на VIP Brother 2016 тази вечер

Добави коментар

Тази вечер във VIP Brother live, от 20.00 часа по NOVA, зрителите ще проследят полуфинала в юбилейния сезон на шоуто.

Тази вечер във VIP Brother live, от 20.00 часа по NOVA, зрителите ще проследят полуфинала в юбилейния сезон на шоуто. Най-гледаното риалити навлиза в решаващата си фаза и след като в петък станаха ясни финалистите на сезон 2016, довечера двамата събрали най-малка зрителска подкрепа, ще завършат на почетните девето и осмо място.


Преди това да се случи, финалистите ще попълнят годишника на випуск 2016, а задачата им ще бъде да направят ретроспекция на цялостното си представяне в сезона, като се подредят в девет различни категории. Кой е най-сексапилен и кой най-злобен, според групата? Кой се е показал като най-грижовен, кой като най-нетактичен и кой като най-достоен победител според Съквартирантите, ще разберем на полуфинала на VIP Brother 2016 тази вечер от 20.00 часа по NOVA.


На полуфинала довечера Big Brother отново ще потърси и най-важното мнение – това на зрителите. Той ще им даде отговорната задача да се включат в написването на VIP годишника, като сами подредят финалистите в деветте категории, според представянето им в шоуто. Ще се размине ли подредбата на Съквартирантите с тази на зрителите и какви ще бъдат реакциите им, когато разберат какво мислят хората за тях, предстои да разберем.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза