В програмата

Двама напускат Къщата на полуфинала на VIP Brother тази вечер

0/5

Двама напускат Къщата на полуфинала на VIP Brother тази вечер

Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA зрителите ще проследят емоционалния полуфинал на най-любовния сезон на шоуто.

 

Добави описание

 

Съквартирантите ще излеят душите си и ще разкажат какво са научили за себе си по време на двумесечното приключение, коментаторите за първи път ще имат възможност да отправят провокативните си въпроси директно към финалистите, а в края на вечерта двама ще финишират на осмо и седмо място.

 

Добави описание

 

Само два дни преди големия финал на VIP Brother 2017, финалистите ще имат много специална задача. Те ще трябва да останат насаме със себе си, да подредят мислите си, да синтезират преживяванията си за последните два месеца и да напишат есе на тема „Приключението VIP Brother”. Какви изводи направи всеки един от тях, какво спечели и загуби ли нещо в шоуто, ще разберем съвсем скоро.

 

Добави описание

 

Полуфиналът на VIP Brother ще даде възможност на редовните коментатори да зададат своите горещи въпроси на живо, директно към финалистите.

 

Добави описание

 

Кристина Патрашкова, Любен Дилов – син и Кали ще бъдат по-директни от всякога, а какви отговори ще получат, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

След много емоции и откровения, с най-известната Къща ще се разделят двама финалисти и ще заемат почетните осмо и седмо място, а кои ще бъдат те, ще решат зрителите на NOVA.

 

Добави описание
 

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg