Актуално В програмата

„Досиетата Грим”, „Теория за големия взрив” и „Пожарникарите от Чикаго” с премиерни сезони по Diema

Добави коментар

Свръхестествени злодеи, забавна наука за напреднали и огнени рискове завладяват зрителите и ефира на DIEMA през ноември

Начало на поредицата премиерни сериали по DIEMA през ноември слага петият сезон на сериала „Досиетата Грим”. Фентъзито стартира на 23 ноември, сряда, от 21.00 ч. и ще разкрие развитието на приключенския свят на Детектив Ник Бъкхарт. Животът на потомъка на група ловци на свръхестествени създания e в пълен хаос. След смъртта на майка му и Джулиет, Бъкхарт разбира, че Адалинд е бременна от него. Тази новината ще го провокира да се съсредоточи върху осигуряването на безопасността им. Въпреки всичките перипетии, през които се налага да премине, полицаят с тайни супер сили продължава да се бори с всички възможни средства за справедливост. Защото злодеите от приказките на Братя Грим съвсем не са измислица или развлекателна детска история, а истински опасни свръхестествени същества и Ник е единственият, който е способен да ги победи.

 

Добави описание


Премиерният ноември по DIEMA продължава с още един любим сериал „Теория за Големия взрив”. Той ще зарадва зрителите със своя осми сезон в четвъртък, 24 ноември, от 18.30 ч. по DIEMA. В него след дълга неяснота в отношенията си, Пени и Ленърд най-сетне правят следващата крачка в отношенията си и се сгодяват. Споразумението за връзка на Шелдън и Ейми претърпява развитие, Хауърд преживява драматична раздяла със скъп човек, а Радж се наслаждава на най-дългата си връзка с жена. Гениалните учени продължават все така често да посещават магазина за комикси и за пореден път ще попаднат в поредица комични ситуации със своята все по-разрастваща се група от приятели.

 

Добави описание


Също толкова сплотеният спасителен отряд на Пожарна 51 ще се бори за спасяването на не един живот в третия премиерен сезон на сериала „Пожарникарите от Чикаго”. Съдбата на всички членове на екипа е поставена под въпрос след като бомба избухва в склад по време на спасителна акция. На спасителите им се налага да вземат застрашаващи живота решения за бъдещето си, а динамиката на Пожарна 51 е променена завинаги. Как екипът от професионалисти ще се съвземе след травмиращото и трагично събитие - гледайте от 28 ноември, понеделник, от 20.00 ч. в ефира на DIEMA.


Не пропускайте премиерните сезони на трите хитови сериала „Досиетата Грим”, „Теория за Големия взрив” и „Пожарникарите от Чикаго” през ноември по DIEMA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Теория за Големия взрив , Пожарникарите от Чикаго , Досиетата Грим

Премиера: Сезон 8 – 9 на сериала "Теория за големия взрив" от 14 януари

Колко взимат актьорите от сериала “Теория за Големия взрив“?

Сериалът "Теория за големия взрив" ще донесе милиони на актьорите

10 популярни сериала за маниаци

Най-сваляният сериал за 2013 е "Игра на тронове"