Актуално В програмата

Домът на Никита Джонсън осъмна в тигрови шарки след „Смени жената”

Добави коментар

Татуираната риалити звезда пазарува хляб с купони, реди дърва и използва външна тоалетна по време на размяната си с обикновена домакиня от село

„Емоционално и вдъхновяващо премина участието ми в проекта „Смени жената“. Човек няма всеки ден възможност да влезе в дома и живота на някой друг, да усети същността на това как живеят другите“, сподели Никита Джонсън след размяната на съпруги в седми епизод на вълнуващото семейно риалити по bTV, който се излъчи в четвъртък вечер. 


Далечни се оказаха световете на живеещата между Швеция и България Никита Джонсън и Диана, домакиня от село, въпреки малката дистанцията между домовете им в Банкя и с. Нивянин.

 

Добави описание

 

Екстравагантната риалити звезда се впусна във вълнуващия социален експеримент с отворени за промяна сетива и замени лукса на своя дом с непретенциозния и затворен начин на живот в село Нивянин. С влизането си в новото жилище Никита остана удивена от условията, в които се налага да живее за една седмица. Външната тоалетна бе първото голямо предизвикателство за градската съпруга, която за първи път пазарува в селск магазин с купони, получени срещу жито. В същото време нейната заместничка се наслаждаваше на лукса в Банкя, където съсед е самият премиер на България.

 

Добави описание


Домакинята от село Нивянин е не по-малко объркана и стресирана от стандарта на живот, на който са свикнали семейството на Боби, Никита и сина ѝ Ерик. Празният фризер е доказателство, че фамилията се храни само навън, нещо, което е недопустимо за новия член на семейството – Диана. Скандинавският минимализъм на обзавеждането в Банкя и гардеробът на татуираната бизнес дама също не са по вкуса на участничката, която възкликва: „Аз съм от село, но техните дрехи ми изглеждат селски”.


Тежкият селски живот не смущава Никита Джонсън и тя влиза с лекота в ритъма на чуждото ежедневие – чисти и реди дърва за печката с удоволствие. След поредица от разговори, тя успява да се сближи с 8-годишната дъщерята на Диана, разбира за мечтите ѝ да види морето, да рисува и да пътува. Никита преживява емоционално истината, че Таня има нужда от повече майчино внимание и промяна в уседналия си живот на село. Съвсем скоро сред новите правилата, които градската съпруга налага, в къщата фигурират планове за повече пътувания из България и по-малко вредни сладки неща за ядене.

 

Добави описание


По-смели са промените, които се случват в дома в Банкя, където новата стопанка решава да импровизира с интериора, декорирайки помещенията с пердета и спални комплекти на тигрови шарки, които според нея ще придадат уют на студения апартамент на Никита. Новостите в жилището на Джонсън не приключват дотук, защото Диана се оказва загубена в превода, докато се опитва да научи Ерик на българско стихотворение.


В края на размяната двете семейства са единодушни, че са научили много нови неща за самите себе си и за начина на живот на другите. Никита е съгласна, че Ерик трябва да започне да говори български, защото както всяко ново пътешествие, така и всеки език е богатство. Майката на две деца Диана обещава да обръща повече внимание на дъщеря си и на нейните желания, както и да се опита да пътува повече. Голяма част от новите правила са приети и в двете семейства, а размяната в „Смени жената“ от сблъсък между две крайности се превърна в позитивно и обогатяващо преживяване и за двете страни.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Смени жената

“Смени жената” се завръща в ефира на bTV

Казармена дисциплина срещу любов и свобода - в новия епизод на “Смени жената”

Сами от “Фермата” 5 и половинката му - герои в “Смени жената”

"Смени жената" сблъска различни виждания за мястото на децата в семейството

Сблъсък на навици и ценности, последван от удовлетворение в “Смени жената”